Voyage - Mihajlo Veruović

(2)

Mihajlo Veruović koji je za jako kratko vreme postao popularan pod pseudonimom Voyage je mladi srpski pevač i reper. A koliko Voyage ima godina, možete pogledati na ovom linku.

 

VOYAGE BIOGRAFIJA


Voyage
je muzikom počeo da se bavi još u osnovnoj školi, dok je u srednjoj školi sa svojim društvom iz škole osnovao Company rep grupu. Prvi singl rep grupe izbacili su 2015. godine sa imenom Priđi bliže, a 2017. godine su izbacili i Do kraja sveta kao i mnoge druge.

U 2019. godini započinje saradnju sa produkcijskom kućom Generacija Zed i prvu pesmu su objavili u maju 2019. godine pod nazivom Otrovan, zajedno sa Henny – jem, a nakon toga i Sećanje, takođe sa Henijem. Široj javnosti je postao poznat nakon dueta Vrati me sa Breskvicom. Krajem 2019. godine objavili su drugi duet pod nazivom Budi tu, a nešto kasnije i pesmu Koraci u noći zajedno sa Vuk Mobom .

Kao mali morao je da se odseli u Francusku, odakle i njegovo ime Voyage, koje na francuskom znači put.

 

VOYAGE PESME


Voyage je dosadašnjoj karijeri izbacio razne pesme, ali i velike hitove. Objavio je dva albuma, i veći broj singlova koje možete pogledati ispod.

Albumi su Porok i greh i So Fxcking Blessed koje je objavio 2019. godine. Neke pesme koje su postale hitovi i imaju jako veliki broj pregleda na YouTube su Budi tu, Koraci u noći, C’est la vie, Dam i druge.

Pesmu C’est la vie možete poslušati na linku ispod:

 

VOYAGE NOVA GODINA

 

Posetite Nova godina Beograd i saznajte prvi koji grad i koji popularni klub će imati privilegiju da za doček Nove godine uživa u nastupu ovog mega popularnog mladog repera.

Budite sa nama i obezbedite vaše karte na vreme.

 

breskvica i voyage

 

BRESKVICA I VOYAGE


Breskvica i Voyage izbacili razne duete koji su postali jako popularni i broje po nekoliko miliona pregleda na YouTube. Možete ih poslušati na linkovima ispod. 

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara

Jelena Dolic

Hocu da voyage mi napise poruku i pozove na Instagram :_jelenadolic jer hoću da mi doze na rođendan ????????
12.11.2022. by Jelena Dolic

mclean ross

Volim njegovu muziku, ne može se poreći da je njegova muzika posebna i cookie clicker da me tera da je slušam iznova i iznova.
17.11.2022. by mclean ross