Voyage - Mihajlo Veruović

(4)

Mihajlo Veruović koji je za jako kratko vreme postao popularan pod pseudonimom Voyage je mladi srpski pevač i reper. A koliko Voyage ima godina, možete pogledati na ovom linku.

 

VOYAGE BIOGRAFIJA


Voyage
je muzikom počeo da se bavi još u osnovnoj školi, dok je u srednjoj školi sa svojim društvom iz škole osnovao Company rep grupu. Prvi singl rep grupe izbacili su 2015. godine sa imenom Priđi bliže, a 2017. godine su izbacili i Do kraja sveta kao i mnoge druge.

U 2019. godini započinje saradnju sa produkcijskom kućom Generacija Zed i prvu pesmu su objavili u maju 2019. godine pod nazivom Otrovan, zajedno sa Henny – jem, a nakon toga i Sećanje, takođe sa Henijem. Široj javnosti je postao poznat nakon dueta Vrati me sa Breskvicom. Krajem 2019. godine objavili su drugi duet pod nazivom Budi tu, a nešto kasnije i pesmu Koraci u noći zajedno sa Vuk Mobom .

Kao mali morao je da se odseli u Francusku, odakle i njegovo ime Voyage, koje na francuskom znači put.

 

VOYAGE PESME


Voyage je dosadašnjoj karijeri izbacio razne pesme, ali i velike hitove. Objavio je dva albuma, i veći broj singlova koje možete pogledati ispod.

Albumi su Porok i greh i So Fxcking Blessed koje je objavio 2019. godine. Neke pesme koje su postale hitovi i imaju jako veliki broj pregleda na YouTube su Budi tu, Koraci u noći, C’est la vie, Dam i druge.

Pesmu C’est la vie možete poslušati na linku ispod:

 

VOYAGE NOVA GODINA

 

Posetite Nova godina Beograd i saznajte prvi koji grad i koji popularni klub će imati privilegiju da za doček Nove godine uživa u nastupu ovog mega popularnog mladog repera.

Budite sa nama i obezbedite vaše karte na vreme.

 

breskvica i voyage

 

BRESKVICA I VOYAGE


Breskvica i Voyage izbacili razne duete koji su postali jako popularni i broje po nekoliko miliona pregleda na YouTube. Možete ih poslušati na linkovima ispod. 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi