Zejna

(8)

 

Bilo da pratite domaću muzičku scenu ili ne, Zejna je ime koje svuda ostaje zapaženo. U pitanju je veoma talentovana pevačica koja se na muzičkoj sceni nalazi dugi niz godina, ali ono što čega su je definitivno zapazili mnogi, jeste njeno učešće na takmičenju za Evroviziju 2022 gde je ušla u samo finale.

 

ZEJNA BIOGRAFIJA

 

Zejna Murkić rođena je u Loznici 28.12.1986. godine, a pevanjem i plesom bavi se još od malih nogu. Svoje prve nastupe imala je već sa 10 godina, odakle su mnogi prognozirali da će se Zejna sigurno baviti muzikom u budućnosti. Već sa svojih 16 godina Zejna je počela ozbiljno da nastupa širom zemlje i u inostranstvu.

U periodu od 2009. godine do 2010. godine Zejna je bila članica dobro poznate grupe Luna, sa kojom je snimila 2 sjajna albuma. Nakon toga, Zejna je rešila da nastavi solo karijeru. Nakon što je počela sama da peva, snimila je nekoliko vrhunskih singlova, a zatim i nastupala na raznim muzičkim festivalima.

Beovizija 2022 donela joj je veliki uspeh i to zahvaljujući njenom neverovatnom glasu i nastupu kojim je zasenila sve posetioce. Iako je ušla u finale, ipak je pesma Konstrakta - In corpore sano odnela pobedu.

Ono što je činjenica, jeste da će Zejna sada tek imati blistavu karijeru, o čemu svedoće pozitivni komentari nakon učešća na Beoviziji ali i njene sjajne pesme koje je snimila do sada. 

 

ZEJNA NOVA GODINA

 

Ukoliko vas zanima gde će se čekati Nova godina uz nastup fantastične Zejne, posetite naš sajt na kome, pored aktuelnih informacija o novogodišnjim proslavama, možete izvršiti rezervaciju mesta, kao i kupovinu karata za željeni doček Nove godine.

 

U nastavku možete poslušati kako je nastupala Zejna na Beoviziji 2022. kao i još neke njene sjajne pesme u kojima ćete uživati:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača sa naše liste, sve informacije možete dobiti putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi