Zera

(3)

 

Mlada i vrlo talentovana Zera, brzinom svetlosti postala je jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda zahvaljujući svojoj prvoj pesmi koja se ubrzo našla na popularnoj YouTube Trending listi i to na samom vrhu.

 

ZERA BIOGRAFIJA

 

Zera, čije je pravo ime Marina Perezović i rođena je u Beogradu, javnosti je postala poznata zahvaljujući prvoj pesmi "Do zore" koja je za vrlo kratko vreme imala neverovatan broj pregleda. U saradnji sa generacijom Zed objavila je sjajan hit koji će se i te kako slušati u popularnim prestoničkim klubovima. Zera ima jedisntven i neverovatno prijatan glas kojim će vas oduševiti, kao i većinu slušalaca.

Iako vrlo mlada, sigurni smo da je pred njom blistava muzička karijera kao i niz kvalitetnih pesama kao što je u pitanju "Do zore" pesma.

 

Brojni fanovi želili bi da je vide uživo u novogodišnjoj noći i nestrpljivi su da saznaju u kom prestoničkom klubu bi Zera mogla da nastupi za doček Nove godine. A da biste među prvima saznali da li će se to i dogoditi, pratite kudaveceras.rs 

 

 

ZERA PESME

 

-Do zore (2021)

 

 

U nastavku poslušajte njenu prvu pesmu "Do zore":

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi