Zorja

(1)

 

 

Oni koji prate muzilko takmičenje Zvezde granda, sigurno su primetili ovu fantastičnu i talentovanu devojku, umetničkog imena Zorja, koja je sve oduševila svojim nastupom.

 

ZORJA BIOGRAFIJA

 

Zorja, čije je pravo ime Zorica a prezime Pajić preko noći postala je najpopularnija učesnica muzičkog takmičenja Zvezde granda zahvaljujući svom neosporivom talentu i jedinstvenom glasu.

Rodjena je 5. septembra 1996. godine u Beogradu i visoka je 169 cm.

 

ZORJA PAJIC ZVEZDE GRANDA 

 

Zorja Pajić prijavila se na takmičenje Zvezde granda kako bi konačno pokazala svoj talenat širem aditorijumu i kako bi što više ljudi čulo za nju i njen zaista, jedinstveni glas. 

Još kao mala, sebe je videla u muzičkom svetu, ali kako kaže, nije mogla da se odluči da li će njen životni put biti pevanje ili sviranje violine. Njen muzički uzor je planetarno popularna Beyonce, koju svi poznajemo po neverovatnom glasu i velikim hitovima.

 

ZORJA NOVA GODINA

 

Zorja Nova godina jedan je od nastupa koji se najviše priželjkuje kada je u pitanju predstojeći doček Nove godine.

Iako još uvek nije potvrđeno da li će i gde ova fantastična umetnica nastupati za Novu godinu, preporučujemo da pratite naš sajt kako biste među prvima tu informaciju ekskluzivno saznali.

 

ZORJA PAJIC GODISTE

 

Imajući u vidu da nas je Zorja Pajić oduševila svojim nastupom, sigurno vas je i njeno godište iznenadilo, imajući u vidu da je u pitanju mlada i vrlo talentovana devojka.

Malo ko zna da je prelepa Zorja ranijih godina pevala na beogradskim i novosadskim ulicama i da su još tada neki verovali da je čeka blistava muzička karijera.

 

Zorja je dala ekskluzivan intervju za portal Kuda večeras, koji možete pročitati ovde.

 

Zorja Pajic 

 

Njen omiljeni grad je Beograd, u kojem se rodila, završila Fakultet muzički umetnosti (smer violina) i u kojem će napraviti svoju muzičku karijeru u budućnosti. Ono što planira, jeste da nakon takmičenja u Zvezdama granda poradi i na svojim pesmama, u kojima će joj pomoći i njen suprug, koji je takođe, muzički obrazovan i sa kojim će zajedno stvarati.

 

ZORJA PAJIC SUPRUG

 

Zorja Pajić snimila je sjajan cover čiji je aranžman radio njen suprug, u pitanju je cover pesme „Tango“ kojom je takođe oduševila sve gledaoce svojim glasom.

Suprug joj je velika podrška u muzici i nastupima, zbog čega sigurno Zorja još dodatno sija na sveni. Ono što je sigurno, jeste da joj se smeši velika karijera, zahvaljujući glasu i neosporivoj harizmi kojom zrači na njenim nastupima.

Klikom na link ovde možete pročitati njen intervju koji je odradila sa novinarima redakcije kudaveceras.rs

 

 

U nastavku možete poslušati njen ekskluzivni nastup u takmičenju Zvezde granda kao i njen fantastičan cover pesme „Tango“ :

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neke od sjajnih pevača ili bendova sa naše liste za vaše privatne proslave, možete kontaktirati putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara

course work help

11.11.2022. by course work help