Bacio Gelato
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Bacio Gelato

Rezervacija Bacio Gelato

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Višnjićeva 10, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O GELATERIJI BACIO GELATO

U nameri da se artistički duh najfinije tradicije italijanskih i francuskih majstora prenese i na beogradske ulice, gelaterija Bacio, osnovana 2009. godine, konceptualno među prvima na našim prostorima predano i vešto započinje izradu poslastica koje mire tradicionalno iskustvo, artističku obradu i neponovljivi užitak.

Dobijeni iz najkvalitetnijih sastojaka, sladoledi (zapravo gelato) gelaterije Bacio sadrže najmanje od 8% masnoća, što je i glavna odlika po kojoj se tradicionalna italijanska receptura izdvaja od tipične, danas preovladavajuće američke ice cream tehnologije spravljanja sladoleda.

Veliki izbor ledenih poslastica na čokoladnoj, mlečnoj i sorbet (voćnoj) bazi upotpunjen je smelim i neočekivanim spojem ukusa koji nas hrabre da neprestano uživamo u otkrivanju novih. Francuski kolači i tartovi, sa klasicističkom rafiniranošću svoje izrade, čine protivtežu italijanskom, često temperamentnom i nepredvidivom duhu i izbor su onih koji se odluče za staloženiji užitak uz neizbežnu patinu prošlih vremena.

Šejkovi, kupovi, frapei i kokteli, upotpunjuju doživljaj izmeštenosti iz često usnule svakodnevice, i gelateriju Bacio čine oazom ljudi najrazličitijih uzrasta, profesionalnih i duhovnih afiniteta.

Po recepturi starih majstora u ovoj radionici nastaju magični ukusi koji osvajaju. Preko sto različitih ukusa sladoleda obeležilo je više od 10 godina postojanja radionice. Da li ste znali da je u Italiji Bacio naziv za sladoled od lešnika i mlečne čokolade? Ovaj kremasti ukus postao je zaštitni znak radionice i omiljeni sladoled najmlađih.

Kada je reč o kolačima, oblikovali su ih jjubav prema različitim ukusima i kreativnost u njihovom sjedinjavanju. Tu su kremaste torte, ručno rađeni keksići i praline.

Smeštena na raskrsnici urbanih, poslovnih i kulturnih dešavanja, gelaterija Bacio se pokazuje kao mesto i izbor i najizbirljivijih, intimni kutak ali i žiža socijalnih povezivanja, nezaobilazna tačka u mozaiku od koga su sačinjeni ljudski životi, ali i snovi

Gelaterija se nalazi i u Njegoševa 1a na Vračaru.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

Kontakt za rezervacije za Bacio Gelato:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)


Elektronske rezervacije
:

Rezervacije za Bacio Gelato možete izvršiti direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Visa i Master card su u opticaju u Bacio Gelato.


Engleski jezik
:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u Bacio Gelato.


Slična mesta
:

 

→ Rezervacije i informacije za Bacio Gelato: 062/262-212

 

Slike Bacio Gelato

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Bacio Gelato

Najčešća pitanja

Vrste i uslovi rezervacija

Bacio Gelato

Cenovnik Bacio Gelato

Cenovnik uskoro

Napomena za rezervacije

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara