Caffe Placer
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Caffe Placer

Rezervacija Caffe Placer

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Šumadijska 29, Zemun

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon - Cet i Ned: 08:00 - 00:00 / Pet - Sub: 08:00 - 01:00

Muzika

Prigodna muzika

Caffe Placer je kafić u novom zemunskom naselju Zemunske kapije, a kafić je poznat po najboljoj kafi u celom Zemunu. Bez obzira kakvu kafu volite da popijete, budite sigurni da ćete maksimalno uživati u svakom gutljaju ukoliko je popijete baš u Placer caffe.

 

PLACER CAFFE BEOGRAD


Placer Caffe Beograd
obezbedio je za sve svoje posetioce izuzetno prijatna i ekskluzivno opremljen ambijent u španskom stilu. Imajući u vidu veliki problemi većine ugostiteljskih objekata, Placer caffe poseduje najsavremeniji sistem za ventilaciju, kako bi se svaki gost osećao prijatno u toplom ambijentu, bez dima cigareta.

Što se tiče kafe, Placer nudi isključivo najkvalitetniju Arabika kafu, premium  kvaliteta, poznatu pod nazivom Beanz. Kafu koju popijete u ovom kafiću u Zemunu, nastala je mešavinom tri vrste Arabike koje su poreklom iz Ugande, Etiopije i Kolumbije. Rasla je na nadmorskoj visini od preko 200 metara i brana je pažljivo i ručno. Ukoliko ste u žurbi, Placer Kafe Zemun sprema i Beanz kafu za poneti.

Pored vrhunske kafe, u ponudi pića možete pronaći i razne ceđene mikseve, šejkove, koktele, razna piva, rakije i još mnogo toga. Prigodna muzika, ljubazno i profesionalno osoblje, pažljivo odabran prostor i enterijer, ekskluzivna lokacija je ono što čini Placer caffe. 

 

CAFFE PLACER LOKACIJA


Caffe Placer
nalazi se u novom naselju u Zemunu odnosno u naselju Zemuske Kapije na adresi Šumadijska 29, Zemun. U neposrednoj blizini kafića možete pronaći ulični i gradski parking, a ukoliko dolazite autobusom, na raspolaganju su vam linije 17, 73 i 84.

 

CAFFE PLACER REZERVACIJE 


Vaše mesto u caffe Placer možete ostaviti pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Placer je idealno mesto za kafu u popodnevnim časovima nakon napornog dana na poslu ili sa vašim omiljenim društvom za ispijanje kafe.

Slike Caffe Placer

Dodatne informacije

Parking

Ulični i gradski parking.

Plaćanje kreditnom karticom

Da. Visa i Master card.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Caffe Placer

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikolina
Nikolina
Najbolja kafa u Zemunu u Placer - u. Čista petica, sve pohvale.
07.08.2020.