Central pub
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Central pub

Rezervacija Central pub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Zorana Đinđića 106a, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 01:00

Muzika

Prigodna muzika

Central pub je mesto koje se nalazi na Novom Beogradu i ukoliko se nalazite u blizini, sigurni smo da će ovaj pub postati vaše novo omiljeno mesto, Ako volite opuštena druženja, kvalitetnu muziku i pre svega prijatan ambijent, Central pub je upravo ono što vam je potrebno u bilo koje doba dana.

 

CENTRAL PUB BEOGRAD

 

Central Pub Beograd je mesto prijatnog druženja, ali pre svega, ovo je mesto gde imate priliku da uživate u 12 vrsti točenih i preko 40 flapiranih piva. Ukoliko ste pivopija, Central pub je pravi odabir za druženje sa prijateljima.

Pored bogate ponude piva ne smemo izostaviti činjenicu da ukoliko gladnite možete poručiti najsočnije kobasice, hot dog ili burger. I ne samo to, tu su i razne poslastite ali i posebni fit obroci za one koji paze na svoju liniju.

Central pub predstavlja tipičan koncept zapadnog društva i to možete osetiti u atmosferi i ambijentu. Tokom nedelje možete uživati u sjajnim svirkama ali i u live prenosima utikmica koje sa ekipom ovde imaju posebnu draž.

Central pub je mesto osmišljeno sa puno pažnje i smisla, zbog čega je ovo mesto naša topla preporuka.

 

 

CENTRAL PUB ADRESA

 

Sjajni Central pub nalazi se na odličnoj lokaciji, na adresi Bul. Zorana Đinđića 106a, Novi Beograd.

 

CENTRAL PUB KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite Central pub, možete rezervisati mesto za vas i vašu ekipu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Central pub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Central pub

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Sandra
Sandra
Najbolja piva u gradu!
16.07.2021.