Kafeterija Coffeedream
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Kafeterija Coffeedream

Rezervacija Kafeterija Coffeedream

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vladimira Gaćinovića 38, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O KAFETERIJI COFFEEDREAM

 

Coffeedream je nastao iz želje da se stvori mesto na kome se uvek pije kvalitetna kafa. Iz potrebe za podizanjem standarda ovog svakodnevnog rituala. Sa idejom uvođenja novina. Mesto sa pristupačnim cenama, sa pozitivnom atmosferom, za svako društvo i za svaku priliku, za dobro raspoloženje.

Sa prvim danima 2006. godine, otvorena je prva kafeterija Coffeedream. Osmišljena sa puno entuzijazma, znanja i ljubavi, gostima pruža sve ono u šta verujemo i za šta vlasnici smatraju da je važno za savršen ugođaj – najkvalitetniju znalački pripremljenu kafu, poslastice i napitke od svežih namirnica, prijatnu muziku, vrhunski dizajn i kvalitetnu uslugu. Njihove stalne goste čine hedonisti, kafopije i sladokusci, a dovoljan je samo jedan susret da vam pokažu da zaslužuju vaše poverenje.

Od tada do danas otvorili su još novih lokala, i to zahvaljujući konceptu koji supostavili od samoga starta. Naravno, uspeh se meri i podrškom posetilaca, jer su prepoznali njihov san.

Lokacije: Bul. Zorana Đinđića 64a, Nikole Spasića 2, T.C. Sremska, Klare Cetkin 12, Vladimira Gaćinovića 2c, Krunska 80, Zmaj Jovina 14, Bul. Kralja Aleksandra 107, Resavska 32, Blok 19, M. Milankovića 9e, Zmaj Jovina 15, Resavska 78a, Bul. Zorana Đinđića 4a, TC Eurocentar, Dečanska 5, Makenzijeva 89, Bul. Mihaila Pupina 115e, Milana Jovanovića 14, Žarkovo, A – Blok, Uroša Martinovića 15, Strahinjića Bana 52, Andre Nikolića 2v, Bulevar Arsenija Čarnojevića 186, Vojvode Stepe 359, Radnička 9 - ADA MALL i u Kragujevcu Cetinjska 14.

Uživanje u ukusima ove kafe nije ograničeno prostorom lokala. U Coffeedream-u možete uzeti kafu za poneti i uživati u poznatim ukusima, gde god da se nalazite. U kancelariji, na ulici, u prevozu, na klupi, kod kuće. Coffeedream je svuda sa vama.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

Kontakt za rezervacije za Coffedream:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)


Elektronske rezervacije
:

Da, rezervacije za Coffeedream možete izvršiti direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Visa i Master card su u opticaju u Coffedream kafeteriji.


Engleski jezik
:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u Coffedream kafeteriji.


Slična mesta
:

 

→ Rezervacije i informacije za Coffedream: 062/262-212

 

Slike Kafeterija Coffeedream

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafeterija Coffeedream

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara