Kafeterija Gogolj
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kafeterija Gogolj

Rezervacija Kafeterija Gogolj

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Požeška 142b, Banovo Brdo, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 20:00

Ukoliko ste vrsni uživalac kvalitetne šoljice kafe, onda vam sa zadovoljstvom predstavljamo kafeteriju Gogolj koja se nalazi na Banovom brdu. Ovo je kafeterija koja je nastala sa idejom da ljubiteljima kafe priušti najkvalitetnija zrna od kojih će vam pravi baristi spremiti savršenu šoljicu espreso kafe. Upoznajte najlepši coffee & bar na Banovom brdu.KAFETERIJA GOGOLJ BANOVO BRDO

Kafeterija Gogolj je mesto specialty coffee-ja odnosno specijalnih kafa čiji ćete miris prepoznati na samom putu do nje. Pre svega, ime kafeterije je dobilo ime po samoj ulici u kojoj se nalazi, koja nosi ime po uzoru na ruskog književnika Nikolaja Vasiljeviča Gogolja. Uživanje u kafi ulepšaće vam baštica kafeterije koja je smeštena ispod lipe uz mnogo zelenila koje se savršeno uklapa sa konceptom ove popularne kafeterije.

Glavni akcenat je na specijalno prženim kafama i posebnim selekcijama kafe sa specijalnih plantaža koje će vam pružiti zaista jedinstven ukus. Svemu tome doprinosi način na koji se kafa priprema i pažnja koja se posvećuje pravljenju iste. Pored savršenih kafa, u kafeteriji Gogolj u ponudi imate i sveže ceđena voća, tople čokolade, jedinstvene čajeve kao i druga bezalkoholna pića.

Kafeterija Gogolj je pravi mali savršeni kutak za ljubitelje specialty coffee-ja čiji se unutrašnji enterijer savršeno uklapa jer je dizajniran sa posebnom pažnjom kako bi doprineo da svako vaše jutro započne sa pravim zadovoljstvom.

 

 

KAFETERIJA GOGOLJ ADRESA

Popularna kafeterija Gogolj nalazi se na Banovom brdu nadomak Požeške ulice, formalno na adresi Požeška 142b, ali je zapravo smeštena preko puta osnovne škole Filip Kljajić u ulici Nikolaja Gogolja.

 

KAFETERIJA GOGOLJ KONTAKT

Ako poželite da uživate u pravoj, kvalitetnoj kafi u kafeteriji Gogolj, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Kafeterija Gogolj

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Kafeterija Gogolj

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
PEtar
PEtar
VRH MESTO!! SVE PREPORUKE
10.07.2020.