Moon Ze
- Rezervacije: 062-262-212
(6)

Program Moon Ze

Rezervacija Moon Ze

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej Oslobodjenja 29 Ugao sa Gospodskom ulicom, Beograd 11080

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 do 01:00h (ponedeljkom i vikendom do 04:00h)

Muzika

Prigodna muzika

Moon.ze je novootvoreni gastro bar u Beogradu odnoso u Zemunu i predstavlja mali raj za sve ljubitelje hedonizma. Ovaj lokal osvaja već na prvi pogled ali to nije sve što ga čini tako posebnim. Pored prelepog enterijera, MoonZe restoran u ponudi ima gastronomske specijalitete iz svih krajeva sveta, pa tako ovde možete probati klasičnu sprsku tradicionalnu kuhinju ali i najfinija italijanska jela.

 

 

MOON ZE ZEMUNSKI KEJ

Moon Ze Zemun (na Zemunskom keju) bar i restoran se ističe i po tome što ima svirke uživo koje su pronašle put do širokih narodnih masi, pa se ovde uvek traži mesto više. Ne možemo a da ne istaknemo da je ovaj bar restoran pun zelenila koje pružaju umirujuću notu, bilo da ste došli na intimni ručak ili da proćaskate sa vašim društvom.

 

MOON ZE ADRESA 

Moon ze bar se nalazi u Zemunu na Zemunskom keju, tačnije na adresi Kej Oslobodjenja 29 Ugao sa Gospodskom ulicom, Beograd 11080.

 

MOON ZE KONTAKT

Vaše mesto možete rezervisati pozivom na 062 262 212 ali i porukom ili WhatsApp-om.

Slike Moon Ze




ADRESA Moon Ze

Najčešća pitanja

Da li Moon Ze prima rezervacije?

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(6) Komentara
Nikola
Nikola
Da moze da se stavi 0 zvezdica bila bi 0. Neljubaznost osoblja i na hranu se poserem. Nikad iz tog razloga se vise neću vratiti
02.01.2022.
Maja
Maja
Najbolji u Zemunu????
04.01.2021.
Nezadovoljna
Nezadovoljna
Lose. Rezervisali i bili na vreme za rezervaciju i opet dobili sto u nekom cosku na spratu, pored vrata za osoblje, nista ne vidis, ne cujes. Neprofesionalizam, niko ne zeli takav tretman, hostese izuzetno neljubazne i bahate.
05.10.2020.
Ivana
Ivana
savrseno vece... nesto drugacije... pravo osvezenje...
04.10.2020.
Pera
Pera
Kako iz recenzije vidim, pise da je restoran nasao put do sirokih narodnih "masi", sto se i na nekim fotografija lepo vidi. Misljenja sam da su zaista siroke narodne mase zaposele ovo mesto, pa ga upravo iz tog razloga yreba zaobici.
20.09.2020.
Nikola
Nikola
Zaista prelep lokal. Malo je reci da sam odusevljen kada sam prvi put dosao.
21.08.2020.