Muzej viskija & bar
- Rezervacije: 062-262-212
(5)

Program Muzej viskija & bar

Rezervacija Muzej viskija & bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kneginje Ljubice 21, Dorćol

Vidi na mapi

Radno vreme

ponedeljak-nedelja 12 do 00, petak-subota 12 do 01h

Muzika

DJ, pop-rok, bendovi

Kapacitet

50 lica (zatvoreni deo bara) , 50 lica (bašta)

 

O BARU

Osetite dodir mistične Irske u srcu Beograda tako što ćete posetiti Muzej viskija & bar, smešten na Dorćolu, na adresi Kneginje Ljubice broj 21. Sigurni smo da je u pitanju koncept koji vas neće ostaviti ravnodušnim i gde ćete zaista imati priliku da iskusite autentične ukuse.

Ovo jedinstveno mesto za izlazak sastoji se iz tri dela, muzeja, bara i suvenirnice. Posetioci mogu da se upoznaju sa procesom proizvodnje viskija, istorijom i na kraju da degustiraju pojedine etikete i sve to u muzejskom delu. 

Ukoliko ste vrsni uživalac ovog ekskluzivnog pića, sigurni smo da će poseta Muzeju viskija biti nesvakidašnje iskustvo u kojem ćete zaista uživati. Upoznaćete se a tradicijom vašeg omiljenog pića i saznaćete razne zanimljivosti o ovom čudesnom piću.

 

 

Ukoliko želite da osetite autentičan duh Irske i Škotske možete se opustiti u baru gde je na raspolaganju 25 različitih vrsta viskija, duplo više koktela koji se prave sa ovim pićem, ukusne kafe ili neki osvežavajući sokovi. Svi zaposleni u ovom Muzeju pripremiće vam najboja pića čije kombinacije zaista ostavljaju bez daha.


Kako "sveto pravilo" glasi - nikad ne koristi konvencionalne cigarete sa viskijem - ovaj raj za prave hedoniste ima za vas posebnu ponudu. U baru možete pronaći cigarete koje će upotpuniti ugođaj i koje se savršeno uklapaju sa ovim ekskluzivnim pićem koje pruža pravi užitak.

 


O MUZEJU

 

 

Uz zanimljive činjenice o ovom piću, u autentičnom ambijentu, od naših kustosa možete da čujete detalje o procesu proizvodnje od Mesopotamije do današnjih dana. Cena ulaznice za obilazak Muzeja u pratnji kustosa iznosi 500 rsd, a ulaz je dozvoljen samo punoletnim licima. Na raspolaganju je i shop u kome je pored kupovine karata imate interesantne suvenire.

Verujemo da će ovo za vas biti pravi mali kutak raja gde se uklapaju isključivo užitak i zadovoljstvo, kao i prijatno druženje sa vašim najdražima uz kratku istoriju čuvenog viskija.

 

 

MUZEJ VISKIJA & BAR ADRESA

Ekskluzivni i sada već čuveni Muzej viskija & bar nalazi se na odličnoj lokaciji, na Dorćolu, na adresi Kneginje Ljubice broj 21. 

 

MUZEJ VISKIJA & BAR KONTAKT

Ukoliko želite da posetite ovo fenomenalno mesto u Beogradu, Muzej viskija & bar rezervišite putem broja 064/111-70-33.

 

Slike Muzej viskija & bar

Dodatne informacije

Parking

Ulični

Plaćanje kreditnom karticom

Da
ADRESA Muzej viskija & bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(5) Komentara
OSS
OSS
Odlična preporuka!
05.09.2022.
Bibi
Bibi
Top mesto!
29.08.2022.
Igor
Igor
Sve preporuke!
29.08.2022.
Andrea
Andrea
????
29.08.2022.
Jelena
Jelena
❤️
29.08.2022.