Nargila bar Provokator
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Nargila bar Provokator

Rezervacija Nargila bar Provokator

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Gospodar Jovanova 46, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Raznovrsna

Ukoliko ste ljubitelj nargile a ne znate gde biste otišli da se malo opustite od napornog dana i uživate sa društvom, svratite do nargila bara Provokator koji svakog vikenda priređuje fantastičnu atmosferu. Pored dobrog izlaska uživaćete u kvalitetnoj nargili.

 

 

NARGILA BAR U CENTRU GRADA

 

Pored kvalitetne nargile uživaćete i u sjajnim koktelima koje za vas pripremaju vrhunski barmeni kao i mnošto marličitog alkohola koje imate u ponudi. Većina koja je posetila ovaj fenomenalan bar reći će vam da je atmosfera jedinstvena i vrlo interesantna. Ovde obično izlaze mlađe generacije pa zato i jeste takva atmosfera. Često možete videti da je ovaj bar prilično pun uvek, što zbog kvalitetne nargile tako i zbog najrazličitijih ukusa koji postoje, i svakako zbog nezaboravnih večeri.

U Provokator baru uživaćete u raznim odličnim Dj-evima koji vrte muziku za svačije uši, a što se tiče Nove godine ovde obično nastupa neko od sjajnih pevača sa naše scene tako da je u takvim okolnostima živa svirka. Što se enterijera tiče, jedostavan je i moderan tako da će vam sve biti po meri za vaše veče u baru Provokator.

Za sve ljubitelje opuštene atmosfere i sjajnih ukusa nargije, ovo je pravo mesto za vas.

 

 

 

NARGILA BAR PROVOKATOR ADRESA

Nargila bar Provokator nalazi se u samom centru grada i odlično je povezan sa svim delovima grada, a adresa je Gospodar Jovanova 46.

 

NARGILA BAR PROVOKATOR KONTAKT

Ukoliko vam je potrebna rezervacija za vas i vaše prijatelje, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Nargila bar Provokator

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Nargila bar Provokator

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Ogi
Ogi
Odlična ponuda nargile!! Super!
01.04.2020.