Nargila bar Provokator
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Nargila bar Provokator

Rezervacija Nargila bar Provokator

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Gospodar Jovanova 46, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Raznovrsna

Ukoliko ste ljubitelj nargile a ne znate gde biste otišli da se malo opustite od napornog dana i uživate sa društvom, svratite do nargila bara Provokator koji svakog vikenda priređuje fantastičnu atmosferu. Pored dobrog izlaska uživaćete u kvalitetnoj nargili.

 

 

NARGILA BAR U CENTRU GRADA

 

Pored kvalitetne nargile uživaćete i u sjajnim koktelima koje za vas pripremaju vrhunski barmeni kao i mnošto marličitog alkohola koje imate u ponudi. Većina koja je posetila ovaj fenomenalan bar reći će vam da je atmosfera jedinstvena i vrlo interesantna. Ovde obično izlaze mlađe generacije pa zato i jeste takva atmosfera. Često možete videti da je ovaj bar prilično pun uvek, što zbog kvalitetne nargile tako i zbog najrazličitijih ukusa koji postoje, i svakako zbog nezaboravnih večeri.

U Provokator baru uživaćete u raznim odličnim Dj-evima koji vrte muziku za svačije uši, a što se tiče Nove godine ovde obično nastupa neko od sjajnih pevača sa naše scene tako da je u takvim okolnostima živa svirka. Što se enterijera tiče, jedostavan je i moderan tako da će vam sve biti po meri za vaše veče u baru Provokator.

Za sve ljubitelje opuštene atmosfere i sjajnih ukusa nargije, ovo je pravo mesto za vas.

 

 

 

NARGILA BAR PROVOKATOR ADRESA

Nargila bar Provokator nalazi se u samom centru grada i odlično je povezan sa svim delovima grada, a adresa je Gospodar Jovanova 46.

 

NARGILA BAR PROVOKATOR KONTAKT

Ukoliko vam je potrebna rezervacija za vas i vaše prijatelje, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Nargila bar Provokator

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Nargila bar Provokator

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Ogi
Ogi
Odlična ponuda nargile!! Super!
01.04.2020.