Our Pub
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Our Pub

Rezervacija Our Pub

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Beogradska 71, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00-00:00 Nedelja: 10:00-00:00

Muzika

Prigodna muzika

U svom potpuno novom ambijentu i jedninstvenom enterijeru, Our Pub otvorio je svoja vrata 2017. godine i postao idealno mesto za sve ljubitelje piva i sjajnih ukusa hrane koja se savršeno uklapa uz svaki ukus piva.

 

O.U.R. PUB

 

O.U.R. pub nastao je sa idejom da beograđanima priušti jedinstveno i nešto sasvim novo u samom cetnru Beograda. Mesto koje je nekada bilo prepoznatljivo po kao bar, sada je postao pab i nudi pravu pabsku atmosferu koju ćete obožavati. U ponudi su najrazličitija i najkvalitetnija piva kao i sva ostala pića po sjajnim cenama.

Imaćete priliku da degustirate bogatu ponudu piva, a ne smemo izostaviti činjenicu koliko je kuhinja ovde čarobna. Uživaćete u doručku, burgerima, sendvičima, salatama, specijalitetima od piletine i ribe, kao i u nezaobilaznim poslasticama koje ćete obožavati. Our pub je osmišljen da u svojoj ponudi ima za svakoga po nešto pa čak i za one sa istančanim ukusom.

 

 our pub

 

OUR PUB BEOGRAD

 

Our Pub Beograd je sjajno mesto pozitivne energije, dobre ponude i još bolje zabave. Pored bogate ponude pića i hrane, sa zadovoljstvom preporučujemo da posetite Our pub ukoliko volite kvalitetnu svirku.

Uživaćete u različitim bendovima i muzičarima koji su vredni svake pažnje. Četiri dana u nedelji organizuju se svirke koje se savršeno uklapaju sa pivom, hranom i celim konceptom ovog popularnog pub-a.

 

our pub

 

Takođe, u Our Pub-u osmišljene su i večeri zanimljivog koncepta, pa se tako možete naći u večeri koja je u duhu Grčke, Meksika, Kube, Češke, Mađarske, Italije, Nemačke, Francuske i isprobati najrazličitije gastonomske specijalitete iz tih zemalja.

Ono što je činjenica, jeste da je ovo izuzetno jedisntveno mesto koje sa zadovoljstvom preporučujemo da posetite. Enterijer i ponuda ostaviće na vas poseban utisak, kao i atmosfera i energija po čemu je Our Pub i te kako poznat.

 

our pub

 

OUR PUB ADRESA

 

Sjajni i dobro poznati Our Pub nalazi se na fantastičnoj lokaciji, u pitanju je ulica Beogradska 71, Beograd.

 

OUR PUB KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite Our Pub i uživate u njegovim čarolijama, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako bismo rezervisali mesto za vas i vaše prijatelje.

Slike Our Pub

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Our Pub

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Ivan
Ivan
Najbolji pub u gradu!!!!
25.01.2021.