Pivnica Crni petao
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Pivnica Crni petao

Rezervacija Pivnica Crni petao

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ustanička 170

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 03:00

Muzika

Pop/Rock

Pivnica Crni petao je pivnica koja je Beogradu donela sasvim novi koncept uživanja I pravim ljubiteljima piva možda nobo omiljeno mesto. Ukoliko ste veliki hedonista, pivnica Crni petao je mesto koje će vas potpuno oduševiti I priuštiti vam zaista najkvalitetnije ukuse koje do sada sigurno niste doživeli.

 

PIVNICA CRNI PETAO BEOGRAD

Pivnica Crni petao nalazi se u Ustaničkoj I otvorena je 2019. Godine sa idejom da ljubiteljima piva pruži najkvalitetnija piva iz različitih pivara kako domaćih tako I stranih. Poseduje bogatu ponudu od čak 60 I više vrsti piva u kojima možete uživati.

Posebno će vas očarati enterijer pivare. Kombinacija modernog I industrijskog stila savršeno se uklapa u koncept I njihovu ideju da svim posetiocima pruži poseban užitak tokom posete. Sitni detalji učinili su pivaru veoma interesantnom I svaki detalj koji čini ovo mesto daje posebnu lepotu ovom ambijentu. Mesto je prilično opušteno I prijatno dok stolice od kože daju posebnu notu elegancije I luksuza. Pored bogate ponude piva tu su I fantastični gastronomski specijaliteti koji se po posebnom receptu pripremaju za vas. Svako jelo qse savršeno uklapa uz pivo kako biste doživeli pravu eksploziju ukusa u pivnici Crni petao.

U večernjim časovima imaćete priliku da uživate u live svirkama koje će vas potpuno opustiti I učiniti vaše veče specijalnim. Posetite pivnicu Crni petao I uživajte u ukusima najrazličitijih piva.

 

 

PIVNICA CRNI PETAO ADRESA

Pivnica Crni petao nalazi se u odličnom delu Beograda, na adresi Ustanička 170, a ono što je odlično jeste da pivnica radi svih 7 dana u nedelji.

 

PIVNICA CRNI PETAO KONTAKT

Ukoliko želite da se opustite sa vašim prijateljima u prelepoj pivnici Crni petao, rezervišite vaše mesto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms,Viber, WhatsApp)

 

Slike Pivnica Crni petao

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Pivnica Crni petao

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Monika
Monika
Najlepša pivnica u gradu i najveća ponuda piva!
19.06.2020.