Pivnica Crni petao
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Pivnica Crni petao

Rezervacija Pivnica Crni petao

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ustanička 170

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00 - 03:00

Muzika

Pop/Rock

Pivnica Crni petao je pivnica koja je Beogradu donela sasvim novi koncept uživanja I pravim ljubiteljima piva možda nobo omiljeno mesto. Ukoliko ste veliki hedonista, pivnica Crni petao je mesto koje će vas potpuno oduševiti I priuštiti vam zaista najkvalitetnije ukuse koje do sada sigurno niste doživeli.

 

PIVNICA CRNI PETAO BEOGRAD

Pivnica Crni petao nalazi se u Ustaničkoj I otvorena je 2019. Godine sa idejom da ljubiteljima piva pruži najkvalitetnija piva iz različitih pivara kako domaćih tako I stranih. Poseduje bogatu ponudu od čak 60 I više vrsti piva u kojima možete uživati.

Posebno će vas očarati enterijer pivare. Kombinacija modernog I industrijskog stila savršeno se uklapa u koncept I njihovu ideju da svim posetiocima pruži poseban užitak tokom posete. Sitni detalji učinili su pivaru veoma interesantnom I svaki detalj koji čini ovo mesto daje posebnu lepotu ovom ambijentu. Mesto je prilično opušteno I prijatno dok stolice od kože daju posebnu notu elegancije I luksuza. Pored bogate ponude piva tu su I fantastični gastronomski specijaliteti koji se po posebnom receptu pripremaju za vas. Svako jelo qse savršeno uklapa uz pivo kako biste doživeli pravu eksploziju ukusa u pivnici Crni petao.

U večernjim časovima imaćete priliku da uživate u live svirkama koje će vas potpuno opustiti I učiniti vaše veče specijalnim. Posetite pivnicu Crni petao I uživajte u ukusima najrazličitijih piva.

 

 

PIVNICA CRNI PETAO ADRESA

Pivnica Crni petao nalazi se u odličnom delu Beograda, na adresi Ustanička 170, a ono što je odlično jeste da pivnica radi svih 7 dana u nedelji.

 

PIVNICA CRNI PETAO KONTAKT

Ukoliko želite da se opustite sa vašim prijateljima u prelepoj pivnici Crni petao, rezervišite vaše mesto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms,Viber, WhatsApp)

 

Slike Pivnica Crni petao

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Pivnica Crni petao

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Pivnica Crni petao - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Pivnica Crni petaoPiće Pivnica Crni petaoHrana Pivnica Crni petaoCena Pivnica Crni petaoKontakt Pivnica Crni petaoSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Monika
Monika
Najlepša pivnica u gradu i najveća ponuda piva!
19.06.2020.