Pivnica Koreni
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Pivnica Koreni

Rezervacija Pivnica Koreni

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kičevska 21, Beograd

Vidi na mapi

Novootvorena pivnica u srcu Vračara pivnica Koreni od skoro krasi ulicu Kičevsku i nudi svim posetiocima jedinstvene ukuse piva i jedinstvenu atmosferu. Uživaćete u poseti ove prelepe pivnice a zaposleni kažu da će vam pivnica Koreni postati jedna od omiljenih gde ćete tokom jutra uživati u divnoj kafici, a tokom večeri isprobavati različite ukuse piva. 

Uživaćete u druženju i posebnom ambijentu koji će sam sigurno prijati gde ćete se sigurno osećati prijatno i opušteno. U ponudi je vrlo bogata ponuda različitih piva kako sa naše teritorije tako i iz dalekih zemalja. 

Pivnica Koreni je iz dva dela, i dole kao i gore na galeriji možete sesti i uživati. Uređena je tako da sve oko vas bude klasično i prijatno, sa nezaobilaznim kariranim stolnjacima koji su doprineli atmosferi, drvenim stolovima i stolicama, fenjerima za šankom i ostalim sitnim detaljima koji su karakteristični za pivnicu.

Svako ko je barem jednom posetio pivnicu Koreni poželeo je ponovo da je poseti i svakako preporuči prijateljima. Pivnica Koreni organizuje i tematske večeri gde možete uživati u muzici i zaista odličnoj atmosferi.

 

 

PIVNICA KORENI ADRESA

Kao što smo rekli, pivnica Koreni nalazi se u samom srcu Vračara u blizini Kalenić pijace, na adresi Kičevska 21.

 

PIVNICA KORENI KONTAKT

Ukoliko želite da posetite ovu pedivnu pivnicu, preporučujemo rezervaciju koji možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Pivnica Koreni

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Pivnica Koreni

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Tamara
Tamara
Jako lepo pivo i odlične cene!
07.04.2020.