Pivnica Koreni
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Pivnica Koreni

Rezervacija Pivnica Koreni

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kičevska 21, Beograd

Vidi na mapi

Novootvorena pivnica u srcu Vračara pivnica Koreni od skoro krasi ulicu Kičevsku i nudi svim posetiocima jedinstvene ukuse piva i jedinstvenu atmosferu. Uživaćete u poseti ove prelepe pivnice a zaposleni kažu da će vam pivnica Koreni postati jedna od omiljenih gde ćete tokom jutra uživati u divnoj kafici, a tokom večeri isprobavati različite ukuse piva. 

Uživaćete u druženju i posebnom ambijentu koji će sam sigurno prijati gde ćete se sigurno osećati prijatno i opušteno. U ponudi je vrlo bogata ponuda različitih piva kako sa naše teritorije tako i iz dalekih zemalja. 

Pivnica Koreni je iz dva dela, i dole kao i gore na galeriji možete sesti i uživati. Uređena je tako da sve oko vas bude klasično i prijatno, sa nezaobilaznim kariranim stolnjacima koji su doprineli atmosferi, drvenim stolovima i stolicama, fenjerima za šankom i ostalim sitnim detaljima koji su karakteristični za pivnicu.

Svako ko je barem jednom posetio pivnicu Koreni poželeo je ponovo da je poseti i svakako preporuči prijateljima. Pivnica Koreni organizuje i tematske večeri gde možete uživati u muzici i zaista odličnoj atmosferi.

 

 

PIVNICA KORENI ADRESA

Kao što smo rekli, pivnica Koreni nalazi se u samom srcu Vračara u blizini Kalenić pijace, na adresi Kičevska 21.

 

PIVNICA KORENI KONTAKT

Ukoliko želite da posetite ovu pedivnu pivnicu, preporučujemo rezervaciju koji možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Pivnica Koreni

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Pivnica Koreni

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Pivnica Koreni - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Pivnica KoreniPiće Pivnica KoreniHrana Pivnica KoreniCena Pivnica KoreniKontakt Pivnica KoreniSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Tamara
Tamara
Jako lepo pivo i odlične cene!
07.04.2020.