Tegla bar
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Tegla bar

Rezervacija Tegla bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Baba Višnjina 48/1, Vračar

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00- 01:00

Muzika

Prigodna muzika

Tegla bar jedan je od najpopularnijih barova u Beogradu koji postoji od davne 2014. godine i od tada pruža pravo uživanje i upuštanje svim ljubiteljima malo drugačijeg koncepta.

 

TEGLA BAR BEOGRAD

 

Tegla bar prvo je nastao na Vračaru, a zatim i na Novom Beogradu i u Borči. Zbog svog autentičnog ambijenta, jedan je od vodećih lokala za svaku priliku. Uživaćete u najlepšim smutijima u teglicama, vrsnim poslasticama kao u preukusnoj klopi.

Tegla bar poseduje magičan ambijent koji je osmišljen sa prijatnim bojama i definitivno privlači pažnju svojim izgledom na sve tri lokacije.

U ponudi su glavna jela od piletine, svinjetine i junetine, paste i rižota, sendviči, obrok salate kao i nezaobilazne poslastice.

Sve ono što ste zamislili za odlazak na kvalitetn ručak, to možete dobiti u Tegla baru.

Uživaćete u prelepom ambijentu, neodoljivim ukusima i u magičnim koktelima i šejkovima koji imaju odličan ukus.

 

 

TEGLA BAR ADRESA

 

Tegla bar nalazi se na tri lokacije, u pitanju su Baba Višnjina 48, Bulevar Mihajla Pupina 16a, Zrenjaninski put bb, Beograd.

 

TEGLA BAR KONTAKT

 

Ako želite da posetite neki od tri Tegla bara, možete nas pozvati kako bismo rezervisali mesto za vas 062 262 212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slike Tegla bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Tegla bar

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara