Caffe Restoran Impress za proslave

(1)
  • Caffe Restoran Impress
  • Cafe Restoran Impress
  • Caffe Restoran Impress

Caffe Restoran Impress za proslave

Kapacitet: 250 ljudi

Parking: Da

Kontakt: 062-262-212

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Caffe Restoran "VIP Impress" otvoren je 2009. godine, u samom centru Zemuna, u okviru SRC Pinki. Jedinstvene atmosfere i bogate ponude, savremenog enterijera uz direktan izlaz na zatvoreni bazen i galeriju, Caffe Restoran "VIP Impress" je mesto na kome ćete uživati u svako doba dana.

Veliki izbor specijaliteta od kafe i široka lepeze čajeva čini naš caffe idealnim mestom za savršen početak dana, uz omiljenu šoljicu kafe i štampu. Naša ponuda obuhvata i širok asortiman pića, shake napitaka i selekcije vrhunskih domaćih i stranih vina.

Kada poželite kratak predah u toku dana, svratite do restorana "VIP Impress" na ukusan ručak. Kuhinja se bazira na poznatim specijalitetima evropskih kuhinja, od laganih obroka, salata i sendviča, preko pasta i pizza, do specijaliteta od mesa.

Caffe Restoran "VIP Impress" nudi i mogućnost organizacije različitih vrsta proslava, kao što su: proslave preduzeća, doček Nove godne, rođendani, manja svadbena veselja... 

Naše profesionalno i ljubazno osoblje preuzeće brigu o svim sitnicama kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući. Svim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je veliki parking prostor, kao i brz Wi-Fi internet.

Lokacija

Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

3 + 9 =
(1) Komentara

Proslave Zemun Restoran Impress

nema boljeg mesta za proslavu rodjendana, krštenja ili žurku u Zemunu od restorana Impress. Odličan menadzment. Vrhunska usluga. Dobra klopa. parking. Sve! Preporučujem. Miloš Brkić.
16.08.2019. by Proslave Zemun Restoran Impress