Event Club Beolido za proslave

(2)
  • splav Beolido
  • splav Beolido
  • splav Beolido
  • splav Beolido

Event Club Beolido za proslave

Kapacitet: 250 mesta

Parking: Da, 30 mesta

Kontakt: 062-262-212

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Beolido se bavi ugostiteljstvom i organizacijom proslava i događaja u Beogradu već 15 godina (osnovano 2003. godine) i za to vreme smo u vaše ime organizovali više stotina venčanja, proslava rođendana, krštenja, proslava firmi, prezentacija, team building-a, seminara i sličnih događaja. Imali smo tu čast da nam poverite organizaciju vaših najdražih i najvažnijih događaja u životu i na tome smo vam vrlo zahvalni – naše iskustvo dugujemo vama!

Zbog toga želimo da vam ponudimo odličnu uslugu i prostor po vrlo pristupačnim cenama!
Beolido je idealno mesto na reci da sa vašim partnerom, porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima proslavite vaš poseban dan ili da promovišete vaše proizvode i usluge. Nalazimo se u Beogradu na najlepšem delu Zemunskog keja preko puta poznatog zemunskog kupališta i plaže Lido.


Bavimo se organizacijom venčanja, proslavama rođendana, godišnjica, krštenja, matura, koktela, proslavama firmi, jubileja, promocija, prezentacija, team bulding-a, seminara i slično.


Za vašu proslavu vam možemo ponuditi i sledeće usluge: usluge fotografa, dekoracija prostora po želji, cvetna dekoracija, muzički bend, vatromet, pozivnice, iznajmljivanje limuzina, autobusa, glisera i ostalih prevoznih sredstava po potrebi. Takođe vam možemo pomoći oko pronalaženja venčanica/odela, burmi, matičara, odabira destinacija za medeni mesec i slično..

Lokacija

Upit za rezervaciju


Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.
Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

1 + 9 =
(2) Komentara

Najbolja sala za proslave u Zemunu

Možda jedino Gardoš Azzaro, Glamur, Gabiano, Jugoslavija hotel i Amfora i Beolido mogu das se svrstaju u najlepšđe event prostore u Zemunu.
16.08.2019. by Najbolja sala za proslave u Zemunu

Restoran Beolido za proslave, svadbe i posebno Novu godinu

Vrhunsko mesto za sve vrste proslava, bilo da su one privatne ili kompanijske proslave. A tek za doček Nove godine. "Ludnica" u najpozitivnijem smislu te reči. Samo napred Beolido. Još mnogo ekskluzivnih Novih godina vam želi. Bane Sinić.
12.08.2019. by Restoran Beolido za proslave, svadbe i posebno Novu godinu