Gastropub Magaza za proslave

(4)
  • Restoran Magaza
  • Restoran Magaza
  • Restoran Magaza
  • Restoran Magaza

Gastropub Magaza za proslave

Kapacitet: 300 ljudi

Parking: Gradski i ulični parking

Kontakt: 062-262-212

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Magaza restoran nastao je sa idejom da hedonizam podigne na viši nivo. Nalazi se na obali veličanstvene reke Save sa prelepim pogledom na reku i šetalište, u samom srcu beogradskog noćnog provoda - Beton hali.

U našem meniju ćete naći jela kako moderne tako i tradicionalne kuhinje, a jedinstvena fuzija ukusa i svežina sastojaka će vas oduševiti. Pored preukusne hrane nude i veliki izbor pića, pre svega flaširanog i točenog piva, ali i vina i drugih osvežavajućih napitaka. Za sve vrste proslava cena menija po osobi iznosi od 30e do 50e. 

Posetite nas i uživajte u opuštajućoj oazi pozitivne energije, ukusnoj hrani, ljubaznom osoblju, a vikendom vas čekaju i nastupi vrhunskih bendova i pevača. 


RESTORAN MAGAZA ZA PROSLAVE

Korporativne proslave u Magaza restoranu sjajan je izbor za sve kompanije koje planiraju da svoj jubilej ili važan datum proslave sa stilom i na sjajnoj lokaciji. Sama blizina reke i moderan enterijer, pored odličnog doživljaja su nešto što dodatno kvalifikuje naš prostor za bilo koju vrsu proslave firme.

Osoblje zaposleno kod nas je tu da organizuje slavlje skrojeno po meri Vaše firme i zaposlenih. Proslavite svaki uspeh na gastronomsko proveren način u Magazi.

Korporativne proslave u Beogradu organizujemo na profesionalan način jer nam je izuzetno važno da sve prođe uspešno, te da se sve kolege i zaposleni osećaju prijatno. Naš prostor je opremljen svim neophodnim sadžajem, a kuvari vešti da zagolicaju nepce svakog gosta. Izbor jelovnika, organizacija prostora i muzika mogu biti po Vašoj želji i našoj stručnoj pomoći organizovani tako da se korporativna proslava dugo pamti.


RESTORAN MAGAZA KONTAKT


Ukoliko biste želeli da proslavite vaš važan datum u restoranu Magaza, kontaktirajte nas putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Lokacija

Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

8 + 9 =
(4) Komentara

Miroslav Jakovljevic

Od mnogih lokala u Beton hali ovo je zaista mesto koje zasluzuje da bude tamo. Ima mnogo skupih restorana tamo ali ovo je mesto sa pristojnim cenama, pogotovo za proslavu male firme kao sto je nasa. Pozdrav.
13.03.2020. by Miroslav Jakovljevic

Nevena

Moja drugarica je slavila rođendan ovde i super smo se proveli! Za svaku peporuku je mesto, a atmosfera je vrh!
12.03.2020. by Nevena

Nikola

magaza je pravi izbor kada su u pitanju korporativne proslave.. stvarno bez greške i sve pohvale za organizaciju..
09.03.2020. by Nikola

Katarina

Skoro sam bila na jednoj proslavi i mogu vam reci da sam prijatno odusevljena
23.05.2019. by Katarina