Restoran Grand Ada

(4)

Restoran Grand Ada

Kapacitet: do 450 osoba

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Restoran “Grand Ada” se nalazi na makiškoj strani Ade, na samo 7 kilometara od centra Beograda.

Jedna od najlepših sala, pogodna za sve vrste organizovanja poslovnih, svadbenih i rođendanskih ručkova, koktela, prezentacija, proslava godišnjica, firmi, matura...
Pored klimatizovane sale u sklopu restorana je i prelepa bašta.

Raspolaže kapacitetom od 100 - 350 mesta za venčanja, dok je kapacitet za korporativne proslave do 450 ljudi, i poseduje prostrani parking koji broji 300 mesta. Parking je "pokriven" video nadzorom i obezbeđenjem.

Besprekoran prostor restorana ukrasite po Vašim željama i idejama uz pomoć stručnog tima restorana zaduženog za dekorisanje prostora. Jelovnik restorana prilagođava se Vašim potrebama i zahtevima. Cena kompletnog menija za venčanja iznosi od 27e do 40e, a za korporativne proslave od 20e do 40e.

Fontana koja se nalazi u centralnom delu restorana omogućiće vam da, bez obzira na vremenske uslove, fotografije sa Vašeg venčanja budu magične.

Jelovnik restorana pogledajte OVDE.

Sala Restorana Grand Ada je opremljena i vrhunskom profesionalnom rasvetom, poseduje video nadzor, plazma televizor i kožne stolice sa belim navlakama i okrugle banket stolove. U sklopu restorana nalazi se i mladenački apartman, kao i jos 7 apartmana za smeštaj gostiju.

Osoblje  restorana čine pre svega profesionalni i ljubazni kuvari, konobari i menadžeri koji se brinu o svim detaljima u toku Vaše svečanosti.

Bilo da je velika ili mala, Vaša proslava je dobrodošla u Restoran Grand Ada.

 

 

Lokacija

Upit za rezervaciju


Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.
Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

2 + 3 =
(4) Komentara

Restoran Grand Ada

Bez sumnje jedan od najboljih restorana za svadbe u Beogradu. A i šire! Sve pohvale i samo pohvale za Grandioznu Adu!
16.08.2019. by Restoran Grand Ada

Najbolji restoran za svadbe, proslave i Novu godinu

Idealna lokacija, veliki parking, prelep enterijer i eksterijer, ljubazni i nasmejani ljudi. Sve u svemu čista petica. Ako još imate priliku da čekate Novu godinu u Grand Ada restoranu e to je tek spektakl. Preporučujem! Ivan Pešić.
12.08.2019. by Najbolji restoran za svadbe, proslave i Novu godinu

Marina

otmeno,eksluzivno stvarno svaka cast izgled hrana sve kako treba
23.05.2019. by Marina

Restoran Grand Ada

Najkompletniji ekskluzivni restoran na Adi Ciganliji za svade iz Bajke. Poznat po odličnom menagementu i kao porodični posao gde se zna svaki red i gde je usluga zaista sjajna.
03.03.2019. by Restoran Grand Ada
Sve ponude Nova godina