Restoran Košuta za proslave

(3)

Restoran Košuta za proslave

Kapacitet: 600 mesta

Parking: Obezbeđen parking

Kontakt: 062-262-212

Tražite idealno mesto za organizovanje vaše svadbe, rođendana, krštenja, proslavu mature, apsolventske večeri, poslovne ručkove...? Sala za proslave restorana Košuta je pravo mesto za Vas.

Restoran Košuta sa veoma dugom tradicijom, ali u novom ruhu smešten je u samom srcu Košutnjaka, u najlepšem delu Beograda. Sa prostranom letnjom baštom u novom ambijentu kapaciteta do 600 mesta i pogledom na jezero možete uživati u čarima starih tradicionalnih srpskih jela.

Nudimo vam mogućnost organizovanja proslava od 150 do 600 osoba. U skladu sa brojem gostiju i vašim zahtevima, preuređujemo prostor i trudimo se da ispunimo sve vaše želje. 

Sala je opremljena centralnom klimatizacijom i ventilacijom.

Meni birate po Vašem izboru, već od 18 eura po osobi. 

U sklopu organizacije venčanja, restoran poklanja mladencima:

- šminkanje i frizura (za mladu :))

- nadogradnja noktiju za mladu

- dekoracija

- odloženo plaćanje (čekovima, na 90 dana)

- šampanjac

- torta 8kg

Svim gostima na raspolaganju je veliki parking.

Za najmlađe goste u dvorištu se nalazi igraonica u kojoj će decu zabavljati profesionalni animatori, moći će da se druže sa životinjama i da jašu ponija.

Čekamo vas! smile

 

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 4 =
(3) Komentara

Biser Košutnjaka

Svaka vam čast na svemu. Preporodili ste restoran i napravili predivnu priču. Novu priču. Ozbiljnu priču, Veliki pozdrav za restoran Košuta i preporučujemo i kao ala kart restoran, a i kao restoran za svadbe i proslave. Porodica Petrović.
16.08.2019. by Biser Košutnjaka

Košuta restoran je najbolji!

Sve preporuke. Ozbiljna priča i infra struktura. Najbolji restoran na Košutnjaku. Bio sam tamo na proslavi Nove godine i sve je prošlo predivno. Odlična klopa, kafa, rakija. ma sve je odlično!!! Bravo za restoran Košuta!
12.08.2019. by Košuta restoran je najbolji!

Najbolji restoran za svadbu

Kao i za proslavu Nove godine. U srcu Košutnjaka restoran Košuta je poznato mesto za doček Nove godine koje je baš prošle godine bilo poznato u Beogradu po glamuroznoj proslavi Nove godine. Preporuke za doček su tu.
06.11.2018. by Najbolji restoran za svadbu