Restoran Manufaktura za proslave

(1)
  • Restoran Manufaktura
  • Restoran Manufaktura
  • Restoran Manufaktura

Restoran Manufaktura za proslave

Kapacitet: 150 mesta

Parking: Javni parking

Kontakt: 062-262-212

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

U restoranu Manufaktura možete uživati u veoma prijatnom ambijentu sa modernim i tradicionalnim primesama gde vas očekuju specijaliteti ispod sača, najlepše meso sa ražnja, đakonije sa roštilja, razne ukusne poslastice kao one koje su nam naše bake pravile. Cilj restorana Manufaktura je da svojim posetiocima, pa čak i pravim gurmanima zadovolji sva čula i pruži priliku da u prijatnom ambijentu i atmosferi uživaju u najbolje spremljenim komadima mesa krčanim u zemljanim posudama, hrskavoj korici i komadima mesa koji se prosto tope u ustima ili u slasnim tragovima rešetke na mesu sa roštilja.
 
U restoranu Manufaktura meni čini kombinacija kuhinje od nekoliko zemalja. Od prelepih srpskih domaćih specijaliteta, ukusnih pikanterija sa juga, vrhunskih specijaliteta iz Makedonije, pa sve do preukusnih grčkih tradicionalnih recepata. Kombinacija ovih različitih vrsta kuhinje primetna je kako na meniju, tako i u čitavoj atmosferi restorana Manufaktura.
Za sve vrste proslava u ponudi je kompletan meni po ceni od 30e do 60e. 
 

Lokacija

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

1 + 4 =
(1) Komentara

Restoran Manufaktura

Toliko dobra klopa. Koncept od svega po malo. Nije mi žao kad platim račun jer se osećam predivno. Hvala. Preporučujem. Milan ilić
16.08.2019. by Restoran Manufaktura