Restoran Ser Gilles

(3)

Restoran Ser Gilles

Kapacitet: do 400 osoba

Kontakt: 062-262-212

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 262 212

 

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Sala za proslave Ser Gilles nalazi se u Crnotravskoj 4b, u Beogradu, prekoputa Sportskog centra Banjica.

U veoma prijatnoj atmosferi moderno i otmeno opremljenog caffe bara, možete započeti svoj dan uz kafu po vašem ukusu, organizovati poslovne sastanke, porodične skupove, pratiti sportske događaje ili uživati sa društvom do kasnih večernjih sati. Na Ser Gilles meniju je širok izbor kafa, sveže ceđenih sokova, piva, koktela i još mnogo drugih bezalkoholnih i alkoholnih pića.

Pored toga na meniju restorana su i razni nacionalni specijaliteti i posebno sa ljubavlju pripremljene poslastice vrhunskih kuvara. Za vaše najdraže cena menija za venčanja po osobi iznosi od 29e do 99e, a za korporativne proslave od 20e do 40e.


SER GILLES ZA PROSLAVE

Ser Gilles Lounge Bar poseduje i obezbeđen veliki broj parking mesta za sve goste, tako da ne morate da brinete o tome.

Takođe, Ser Gilles wedings sala raspolaže kapacitetom do 300 mesta za vančanje a za korporativne proslave i do 400, mada je veoma prilagodljiva i za neki drugi broj zvanica.

Sama dekoracija enterijera je moderna, sofisticirana i uređena sa obraćanjem pažnje na najsitnije detalje, a pre svega potpuno prilagodljiva vašim zahtevima. Nesvakidašnji izgled lokala upotpunjuje i stakleni pod sa pogledom na ruže koji donosi elemente bajke u dan koji vaš život pretvara u istu.


SER GILLES KONTAKT


Ukoliko biste želeli da proslavite vaš važan dan u Ser Gilles restoranu, možete nas kontaktirati na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste dobili potrebne informacije.

Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

5 + 7 =
(3) Komentara

Nemanja

Pravili smo ovde svadbu u oktobru 2018 i bili kao gosti posle toga. Usluga je zaista na nivou bila oba puta. Moja zena, koja uvek nadje nesto, oba puta je bila odusevljena. Zaista sve preporuke od srca.
13.03.2020. by Nemanja

Nikola

Oov je nerealno lepo mesto ljudi!!! Preporuka za sve vrste proslava!!!!
12.03.2020. by Nikola

Sala za Proslave i doček Nove godine Voždovac

Toliko lepa sala sa venčanja i proslave, a posebno za doček Nove godine u restoranu. Toplo, luksuzno i sa stilom. Preporučujem jer sam bila i na dočeku u Ser Žilu. Maja Ivanić.
12.08.2019. by Sala za Proslave i doček Nove godine Voždovac