Restoran Ser Gilles za proslave

(1)

Restoran Ser Gilles za proslave

Kapacitet: 350 osoba

Kontakt: 062-262-212

Sala za proslave Ser Gilles nalazi se u Crnotravskoj 4b, u Beogradu, prekoputa Sportskog centra Banjica.

U veoma prijatnoj atmosferi moderno i otmeno opremljenog caffe bara, možete započeti svoj dan uz kafu po vašem ukusu, organizovati poslovne sastanke, porodične skupove, pratiti sportske događaje ili uživati sa društvom do kasnih večernjih sati. Na Ser Gilles meniju je širok izbor kafa, sveže ceđenih sokova, piva, koktela i još mnogo drugih bezalkoholnih i alkoholnih pića. Pored toga na meniju restorana su i razni nacionalni specijaliteti i posebno sa ljubavlju pripremljene poslastice vrhunskih kuvara. 

Ser Gilles Lounge Bar poseduje i obezbeđen veliki broj parking mesta za sve goste, tako da ne morate da brinete o tome.

Takođe, Ser Gilles wedings sala raspolaže kapacitetom do 350 sedećih mesta, mada je veoma prilagodljiva i za neki drugi broj zvanica.

Sama dekoracija enterijera je moderna, sofisticirana i uređena sa obraćanjem pažnje na najsitnije detalje, a pre svega potpuno prilagodljiva vašim zahtevima. Nesvakidašnji izgled lokala upotpunjuje i stakleni pod sa pogledom na ruže koji donosi elemente bajke u dan koji vaš život pretvara u istu.

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 4 =
(1) Komentara

Sala za Proslave i doček Nove godine Voždovac

Toliko lepa sala sa venčanja i proslave, a posebno za doček Nove godine u restoranu. Toplo, luksuzno i sa stilom. Preporučujem jer sam bila i na dočeku u Ser Žilu. Maja Ivanić.
12.08.2019. by Sala za Proslave i doček Nove godine Voždovac