Satelit event centar za proslave

(1)

Satelit event centar za proslave

Kapacitet: 250 mesta za sedenje

Parking: 240 mesta

Kontakt: 062-262-212

Event centar Satelit nalazi se u srcu Košutnjaka u okviru sportsko-poslovnog kompleksa bazeni Košutnjak. Restoran Satelit ima kapacitet od 250 sedećih mesta i upravo je renoviran.

Organizujte vaše venčanje, večernju svadbenu žurku, kompanijske proslave i konferencije, apsolventske večeri, mature, rođendane...

Odaberite paket koji baš vama odgovara.

Konsultujte se sa našim organizatorima i priredite svojim gostima proslavu za pamćenje.

Kapacitet kluba je 250 mesta.

U neposrednoj blizini objekta obezbeđeno je više od 240 besplatnih parking mesta.

Za goste restorana je obezbeđeno i korišćenje igraonice za decu do 8 godina i posebna prostorija za osveženje mladenaca.

Mladenci imaju mogućnost fotografisanja na bazenima na Košutnjaku ili u neposrednoj blizini, u prelepoj prirodi nacionalnog parka.

Mogućnost građanskog venčanja u prirodi ili pored bazena.

Prostor poseduje sopstvenu rasvetu za večernji deo veselja.

Nudimo vam mogućnost organizovanja probnog ručka za mladence.

Potrudili smo se i da obezbedimo profesionalnog fotografa, kao i izradu video materijala (po dogovoru), kao i mogućnost korišćenja video bima.

Nudimo vam pomoć pri angažovanju benda, dodatne dekoracije sale, pronalaženja pouzdane poslastičarnice, zakupa limuzine...

Nudimo i povlašćenu cenu za MOMAČKO/DEVOJAČKO veče.

 

U mogućnosti smo da organizujemo kompanijske proslave do 400 ljudi. Dopustite nam da osmislimo veče za vas, vaše zaposlene, poslovne partnere i prijatelje.

Nudimo širok spektar elemenata za dogadjaje svih veličina. Ukoliko vam je potrebna jednostavna scena za predavanje uz ozvučenje ili vizuelni detalji za promociju vašeg najnovijeg proizvoda, u mogućnosti smo da vam sve to organizujemo.

Kada naporno i vredno radite potreban vam je povremeni predah i malo zabave. Kompanijska zabava omogućiće vam prijatno druženje sa kolegama, zabavu u lepom ambijentu i predah koji nam je neophodan kako bismo nastavili da svoje profesionalne obaveze obavljamo na anjadekvatniji način. Zajedno sa kolegama odaberite muziku i meni koji je po vašem ukusu i opredelite se za Košutnjak kao pravo mesto za uživanje.

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

7 + 8 =
(1) Komentara

Boris Dvoržak

Možda najbolji event centar za proslave u Beogradu. Bio sam za doček Nove godine i bilo je spektakularno. Nova godina i Beograd su odličan spoj.
08.08.2019. by Boris Dvoržak