Splav Kartel Nova godina

(3)
 • Splav Kartel Nova godina
 • Splav Kartel Nova godina
 • Splav Kartel Nova godina
 • Splav Kartel Nova godina Beograd
 • Splav Kartel Nova godina Beograd
 • Splav Kartel Nova godina Beograd
 • Splav Kartel Nova godina Beograd
 • Splav Kartel Doček Nove godine Beograd
 • Splav Kartel Doček Nove godine Beograd
 • Splav Kartel Doček Nove godine Beograd
 • Splav Kartel Doček Nove godine Beograd
 • Splav Kartel Doček Nove godine Beograd

Splav Kartel Nova godina

Muzika: Katarina Bojović, Đorđe Mutlak

Piće: All inclusive

Cena: od 35€

Kontakt: 062/111-22-33

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Nova godina 2025 - Splav Kartel

 

Najpopularnija noć za provod se približava! Iskusite najlepše čari noćnog provoda na fenomenalnoj lokaciji, Ušće bb, uz nezaboravnu atmosferu koja će se dugo pamtiti i prepričavati! 

 

REZERVACIJE:  062 111 22 33

 

SPLAV KARTEL NOVA GODINA 2025

 


Najpopularnija noć za provod se približava! Iskusite najlepše čari noćnog provoda na fenomenalnoj lokaciji, Ušće bb, uz nezaboravnu atmosferu koja će se dugo pamtiti i prepričavati, jer KARTEL - Sinonim za elitni noćni provod u Beogradu!

Budite viđeni u najpopularnijem društvu i postanite deo ekipe koja postavlja granice neverovatnog provoda! Opasni hitovi, nalet adrenalina i đuskanje do jutra, koje niste iskusili nigde do sad na ovaj način, očekuje vas upravo na Kartelu!

Moderan enterijer, ozvučenje i rasveta po ugledu na najbolje svetske klubove, i kvalitetan muzički program su samo jedan od argumenata nezaboravnog provoda za 31.12. na splavu Kartel!

Dođite i uverite se zašto je Kartel za jako kratko vreme prikupio srca svih ljubitelja ludog i nezaboravnog provoda, pogotovo kada je u pitanju Nova godina. 

 

REZERVACIJE: 062 111 22 33

 

Muzika


Za proslavu dočeka Nove godine spremili smo muzički program koji će dodatno zagrejati atmosferu na splavu - Katarina Bojović i Đorđe Mutlak!

 

 

Cena

Cena karte je 35€


Rezervacije se posebno plaćaju:


-Barski stolovi 30 eur, odnosno 70 eur ako hoćete da dobijete i jednu flašu stranog žestokog pića po izboru gratis (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa bs)


-Visoka sedenja 120 eur sa gratis 1 flašom stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka) i 4 energetska pića (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa vs od broja 5 do broja 20)


-Vip visoka sedenja 180 eur sa gratis 2 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka) i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su vip visoka sedenja označena sa vs od broja 1 do broja 4)


-Mali separei 180 eur sa gratis 2 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka) i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa s od broja 8 do broja 10, kao i sa s od broja 23 do broja 25)


-Veliki separei 250 eur sa gratis 3 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili voka), 15 energetskih pića i 2 flaše šampanjca (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa s od broja 4 do broja 7, sa s od broja 11 do broja 13, kao i sa s od broja 20 do broja 22)


-Vip separei 350 eur sa gratis 4 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka), 20 energetskih pića, 2 flaše šampanjca, 2 flaše vina (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa s od broja 1 do broja 3, kao i sa s od broja 14 do broja 19)


-Vip bazen 500 eur sa gratis 5 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka), 20 energetskih pića, 2 flaše šampanjca, 2 flaše vina (vidi na mapi, na mapi su vip bazen separei označeni sa s od broja 26 do broja 30)


-Vip terase 1000 eur sa gratis 6 flaša stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka), 40 energetskih pića, 3 flaše šampanjca, 3 flaše vina (vidi na mapi, na mapi su vip terase označene sa vip 1, 2 i 3)

Flaše koje se mogu izabrati za gratis su: Absolut, Smirnoff, Johnie Walker, Balantine's, tekila, rum, dzin, Famous Grouse, Eristoff, Finlandia, pelinkovac)
 
Ako želite premium pića u postavci doplata je 50 eur po flaši po flasi i tu spadaju: Grey Goose, Belvedere, Jack Daniel's, Chivas, Moet)
 
 
MAPA PROSTORA:
 

Piće

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Pivo

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)

-Pelinkovac

-Džin

-Vinjak

-Vermut

- Voda (gazirana, negazirana)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

Lokacija


Splav Kartel
nalazi se na najpopularnijoj lokaciji kada je u pitanju lud i nezaboravan provod, na Novom Beogradu, na adresi Ušće BB, Beograd.


 

Lokacija

Upit za rezervaciju


Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.
Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

2 + 4 =
(3) Komentara

Splav Kartel Nova godina

Najludju noc smo proveli na Kartelu i odusevljeni smo! Vise je nego jasno zasto je jedan od najboljih splavova u gradu!
08.01.2020. by Splav Kartel Nova godina

Nikola

Stvarno su pomerili granice ove sezone u Beogradu, verujem da ce ista ekipa na Splavu Kartel napraviti docek nove godine za pamcenje!
21.12.2019. by Nikola

beograd docek nove godine

jedan od boljih splavova ove godine u Beograd, jedva cekam da vidim kako ce biti za docek nove godine
19.11.2019. by beograd docek nove godine