Splav Play za proslave

(2)
  • Splav Play
  • Splav Play
  • Splav Play
  • Splav Play

Splav Play za proslave

Kapacitet: 400 ljudi

Parking: Da

Kontakt: 062-262-212

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Splav Play je kombinacija restorana sa prelepim pogledom, opuštenog kafea za popodnevno uživanje sa prijateljima i lounge kluba gde ćete doživeti neponovljivo lounge iskustvo u kasnim noćnim satima. Ima jedinstven pogled na Kalemegdansku tvrđavu, na ušće reke Save u Dunav i na Stari grad, a nalazi se na Ušću, na adresi Brodarska bb.

Na splavu Play možete da uživate od jutra do mraka jer se na njemu po čitav dan nešto dešava, što opravdava slogan splava „play all day“ . Splav Play veoma je pogodan za jutranju kaficu i razbuđivanje sa laganim povetarcem i prelepim pogledom, popodne za lagani ručak sa porodicom ili poslovnim partnerima i uveče za lounge iskustvo uz bend uživo ili DJ miks.

Usluga je jedna od boljih u gradu. Sa veoma prijatnim, predusetljivim i raspoloženim osobljem i vrhunskim kuvarima sa dugogodišnjim iskustvom. Radno vreme splava je od 10h ujutru do 02h ujutru.

Zbog moći transformacije koju ima od lounge-a preko restorana do kluba, pa čak i event centra, Splav Play sa uspehom organizuje korporativne proslave, ali i gostovanja dj-eva i bendova.

Lokacija

Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

4 + 5 =
(2) Komentara

Cica

Najbolji pogled, najromanticnije mesto! Divno divno!
23.08.2019. by Cica

Ivan

Lep pogled. Super usluga.
23.08.2019. by Ivan