Tradicija Nacionalni Restoran Srpska Nova godina

(0)
  • tradicija nacionalni restoran srpska nova godina
  • tradicija nacionalni restoran srpska nova godina
  • tradicija nacionalni restoran srpska nova godina
  • tradicija nacionalni restoran srpska nova godina

Tradicija Nacionalni Restoran Srpska Nova godina

Muzika: BLA BLA band

Piće: Po utrošku

Cena: 1000 rsd

Kontakt: 062/111-22-33

 

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 111 22 33

 

Dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Srpska Nova godina 2025 - TRADICIJA NACIONALNI RESTORAN


Tradicija Nacionalni Restoran srpska Nova godina je novootvoreni biser naše kulinarske scene smešten u samom srcu Dorćola. Predstavlja spoj tradicije i modernog ukusa i nudi fantastičan ambijent, vrhunsku hranu, odličan provod i nezaboravno iskustvo za sve goste. Njegova vizija je da postane epicentar srpske kulture, koji će vam omogućiti da uživate u najukusnijim jelima koja odišu autentičnošću i tradicijom.

 

TRADICIJA NACIONALNI RESTORAN SRPSKA NOVA GODINA 2025

  

Tradicija Nacionalni Restoran srpska Nova godina 2025 je pravo gastronomsko utočište koje očarava posetioce svojom bogatom tradicijom srpske kuhinje. Njegova autentična atmosfera oživljava duh prošlih vremena, pružajući gostima vrhunsko iskustvo koje zadovoljava i najistančanije ukuse. 

Ovaj restoran je ne samo simbol srpske kulinarske baštine, već i mesto gde se novogodišnje proslave pretvaraju u fenomenalna iskustva. Sjajno i posvećeno osoblje pruža besprekornu uslugu, brinući se da svaki detalj bude savršen, stvarajući nezaboravne trenutke. Od intimnih porodičnih okupljanja do velikih događaja kao što je proslava srpske Nove godine, Tradicija nacionalni restoran na Dorćolu je mesto koje oživljava duh srpske gostoljubivosti i kulinarske raskoši.

Proslava srpske Nove godine u Tradicija nacionalnom restoranu je specijalna prilika da uživate sa vašim najdražima i doživite nezaboravne trenutke. 

 

REZERVACIJE: 062 111 22 33
 

Muzika

 

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas fantastični BLA BLA band!

 

Cena

 

Cena ulaza za srpsku Novu godinu je 1000 rsd. 

 

Piće

 

Piće se plaća po utrošku

 

Lokacija

 
Tradicija, restoran nacionalne kuhinje nalazi se na odličnoj lokaciji, u samom srcu Dorćola, na adresi Tadeuša Košćuška 63, Beograd.
 

Lokacija

Upit za rezervaciju


Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.
Slična mesta

Ostavi komentar
Podeli sa prijateljima:

1 + 4 =
(0) Komentara