Kafana Bajka na otvorenom
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Kafana Bajka na otvorenom

Rezervacija Kafana Bajka na otvorenom

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kneza Višeslava 88, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

Petak i Subota - 19:00 - 23:00

Kafana Bajka poznata je po fantastičnom provodu u srcu Košutnjaka, a od ove sezone kreće i kafana Bajka na otvorenom. Prepoznatljiva lokacija i ambijent i sjajni izvođači očekuju vas u bašti kafane Bajka.

 

KAFAN BAJKA NA OTVORENOM BEOGRAD

 

Kafana Bajka na otvorenom Beograd odnosno bašta kafane Bajka kreće sa radom. Bajka iza sebe ima dugogodišnju tradiciju sjajnog provoda, a sada svoju atmosferu prebacuje u letnju baštu kafane koja se nalazi iza lokala.

Ukoliko ste ljubitelj sjajnog kafanskog provoda, onda čete sigurno poželeti da se dođete u baštu kafane Bajka. Svako ko je osetio atmosferu Bajke, poželeo je da joj se vrati. Ukoliko ste ljubitelji izvođača iz muzičkog takmičenja Zvezde Gradna, onda je ovo pravo mesto za vas, jer često nastupaju najveće zvezde pomenutog muzičkog takmičenja.

 

KAFANA BAJKA NA OTVORENOM LOKACIJA

 

Kafana Bajka na otvorenom nalazi se u srcu park šume Košutnjak, na adresi Kneza Višeslava 88, Beograd. Radno vreme Bajke na otvorenom je od 19h do 23h, dok je broj ljudi ograničen, zato rezervišite vaše mesto na vreme.

 

KAFANA BAJKA NA OTVORENOM KONTAKT

 

Kontakt telefon za rezervacije u kafana Bajka na otvorenom je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Zbog velike potražnje, potrebno je rezervisati mesto i do nekoliko dana unapred.

Slike Kafana Bajka na otvorenom

Dodatne informacije

Parking

Da, ulični i gradski parking

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da.
ADRESA Kafana Bajka na otvorenom

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Ogi
Ogi
Najbolja kafana na otvorenom!
22.09.2021.