Kafana Nesanica
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Kafana Nesanica

Rezervacija Kafana Nesanica

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dobanovačka 8, Beograd.

Vidi na mapi

Radno vreme

20:00h - 04:00h

Muzika

Pop/Folk

Kapacitet

200 ljudi

Kafana Nesanica smeštena u Zemunu u ulici Dobanovačka br. 8, u blizini Gardoša. Specifična je po retkoj kombinaciji kafanske i klupske atmosfere. Savršeno je mesto kada želite da se opustite i lepo provedete sa prijateljima ili lepšom polovinom, ili da proslavite neko bitnije dešavanje u vašem životu. Mesto na kom uvek možete opušteno da uživate u dobroj muzici i đuskanju.

U kafani Nesanica muzički program bazira se na narodnu i pop muziku, ali ćete bez sumnje svaki put imati priliku da čujete program u kom svi uživaju. Za muziku su zaduženi veoma profesionalni bendovi koji svoj posao rade sa velikom ljubavlju, što ćete imati prilike da vidite. Program je pažljivo osmišljen, kako bi ljubitelji kvalitetne muzike mogli da uživaju.

Enterijer kafane Nesanica veoma je zanimljiv i specifičan. Unutrašnjost kafane čini spoj kamena i materijala napravljenih od drveta. Kapacitet je do 200 ljudi,a kafana raspolaže sa 2 velika i 6 manjih separea, šankom, barskim stolovima i visokim sedenjem. Osoblje kafane ljubazno, iskusno i brzo, a cene su veoma pristupačne. Ulaz u kafanu Nesanica mlađim osobama od 21. godinu nije dozvoljen.

Kafana Nesanica sa vrhunskom atmosferom svojim gostima svakom posetom pruža nezaboravno i ludo iskustvo, ispunjeno pozitivnom energijom i odličnom zabavom koja ne jenjava ni u jednom momentu, od početka, pa sve do samog kraja. Iskusite vrhunac noćnog provoda u Beogradu, posetom kafani Nesanica. Rezervišite vaše mesto preko portala KudaVečeras, pozivom na broj 062/262-212.

Slike Kafana Nesanica

ADRESA Kafana Nesanica

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

Plaćanje kreditnom karticom

Ne

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 7 =
(1) Komentara
Nikola

Nikola

Vrlo interesantan enterijer koji odusevljava na prvu loptu.
04.08.2018. by Nikola