Kafanica Lutalica
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Kafanica Lutalica

Rezervacija Kafanica Lutalica

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Velimira Bate Živojinovića 19, Vračar - Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Narodna

 

Svim istinskim ljubiteljima boemskih noći predstavljamo kafanicu Lutalica koja će sa sigurnošću tvrdimo, postati vaše novo omiljeno mesto. U najlepšem delu Vračara nastaje potupno nova kafanska priča u kojoj ćete sa ljubavlju uživati u prijatnom ambijentu, lepom druženju i najlepšem piću. 

 

KAFANICA LUTALICA BEOGRAD

 

Kafanica Lutalica osvežiće sve ljubitelje kafanskih izlazaka i prirediti prave večeri koje će se dugo prepričavati. Očekuje vas odlična atmosfera, uvek dobro raspoloženje kao i kvalitetna usluga koja će vam biti na raspolaganju tokom cele večeri.

Kafanica Lutalica zapravo je inspirisana domaćim filmom "Lutalica" čije su glavne uloge Lidija Vukićević i Bata Živojinović. 

Spremite se za najveća gostovanja sjajnih muzičkih pevača koji će vam prirediti pravi spektakl u kojem ćete sa zadovoljstvom uživati. 

Zahvaljujući menadžmentu sa velikim iskustvom koji otvara kafanicu Lutalica, provereno znašta je potrebno Beogradu za nezaboravan provod i magične boemske noći.

 

KAFANICA LUTALICA ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, kafanica Lutalica nalazi se na Vračaru na novoj adresi Velimira Bate Živojinovića 19, koja je predhodno nosila naziv ulica Bojanska.

 

 

KAFANICA LUTALICA KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u novoj kafanici Lutalica, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Kafanica Lutalica

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafanica Lutalica

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Ena
Ena
Obožavam ovu kafanu!
22.09.2021.
Sandra
Sandra
Novo mesto koje obožavamo!
16.04.2021.