Kafanica Skadarlijska noć
- Rezervacije: 062-262-212
(3)

Program Kafanica Skadarlijska noć

Rezervacija Kafanica Skadarlijska noć

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 40a

Vidi na mapi

Radno vreme

10h-02h

Muzika

Starogradska muzika

Kapacitet

150

Kafanica Skadarlijska noć nalazi se u samom srcu Beograda, u ulici koja oslikava tradiciju i istoriju Beograda i pruža pravi ugođaj za one koji uživaju u pravim kafanskim noćima. Upoznajte kafanicu koja se nalazi u lokalu gde je nekad bila BIP-ova pivara i uživajte u njenim specijalitetima.

 

 

KAFANICA SKADARLIJSKA NOC BEOGRAD

Skadarlijska noć kafanica je mesto koje ćete već nakon prve posete obožavati. Tipičan kafanski enterijer, karirani stolnjaci, drveni enterijer i najkvalitetnija rakija čine kafanicu Skadarlijska noć vekovnim simbolom Beograda. Ova kafana je pravo boemsko mesto i ovde će posebno uživati oni koji vole nacionalnu kuhinju, najbolje vino i rakije ali i starogradsku muziku.

Dok uživate u muzici i piću ne smete propustiti da isprobate sjajne ćevape koji su u kafanici Skadarlijska noć fanstastični i za svaku preporuku. Svaki specijalitet pravi se sa puno pažnje kako bi svaki gost uživao u potpunosti. Ispred kafanice nalazi se sjajna i prijatna bašta u kojoj možete uživati tokom letnjih dana i diviti se prelepim muralima koji su urađeni na zidovima ove tradicionalne kafane.

Sigurni smo da ćete potpuno uživati u svemu što Skadarlijska noć kafanica nudi zato povedite vaše najdraže i uživajte u kafani koja će se zaista potruditi da postanete njihov redovni gost.

 

 

KAFANICA SKADARLIJSKA NOC ADRESA

Kafanica Skadarlijska noć nalazi se kao što smo rekli, u srcu Beograda na adresi Skadarska 40a. Toliko obična a posebna, sigurni smo da ćete je lako pronaći. Ispred kafanice nalazi se i parking ukoliko dolazite vašim kolima.

 

KAFANICA SKADARLIJSKA NOC KONTAKT

Uživajte u kafanskoj noći i rezervišite vaše mesto ukafanici Skadarlijska noć pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Kafanica Skadarlijska noć
ADRESA Kafanica Skadarlijska noć

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Dragan
Dragan
Odlicno..
17.06.2022.
Nikola
Nikola
Neverovatno mesto, sve pohvale!
22.09.2021.
Anja Zuber
Anja Zuber
Odlično mesto i pravi boemski ugođaj!
19.06.2020.