Klub Restoran Nota
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Klub Restoran Nota

Rezervacija Klub Restoran Nota

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Grčić Milenka 8, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00h - 00:00h

Restoran Nota nalazi se u srcu Vračara, u ulici Grčić Milenka 8 u sklopu Garni hotela Nota. U želji da očuvamo tradiciju lokacije, odlučili smo da restoran ima neko posebno obeležje. Ovaj jedinstveni restoran je pronašao svoje mesto na prostorima bivše fabrike muzičkih instrumenata Skala.

Uz posebnu baštu i prilaz, Restoran Nota je jedan od estetski najprivlačnijih restorana u gradu i predstavlja pravu priliku za beg od svakodnevice, koji je svakome i te kako potreban! Nudimo vam široku ponudu raznih domaćih i stranih đakonija. Ovo je idealno mesto za nedeljni ručak sa porodicom ili za predah i druženje sa prijateljima.

Naš jelovnik izuzetno je širok i bogat najrazličitijim vrstama obroka za strastvene gurmane, ali i za one koji vode računa o liniji. Naša želja je da Restoran Nota postane vaše omiljeno mesto za početak dana, opuštanje pred odlazak u poslovne pobede, ali i mesto za odušak sa prijateljima uz šolju tople kafe ili pak nedeljni porodični ručak uz vaše najbliže.

Svratite nam i iskoristite priliku da se upoznate sa jednim od najatraktivnijih restorana u gradu! Posebno smo ponosni na širok asortiman jela domaće i strane kuhinje. Od sočne domaće teleće čorbe, taljatela sa ćuretinom i šnicle od svinjskog vrata, do dimljene pastrmke, ćurećeg filea na žaru i Cezar salate.

Dođite i uverite se sami!

 

Slike Klub Restoran Nota

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

ADRESA Klub Restoran Nota

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Klub Restoran Nota - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Klub Restoran NotaPiće Klub Restoran NotaHrana Klub Restoran NotaCena Klub Restoran NotaKontakt Klub Restoran NotaSlična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Građani protiv buke
Građani protiv buke
Nesnosna buka. Mi komšije nemamo nikakav mehanizam da se protiv toga borimo. Jer nadležni ne reaguju a gazde i menadžment očigledno baš briga sto nas ubijaju bukom i primitivizmom.
16.10.2021.
Komsija
Komsija
Nota je u sred stambenog naselja i nemilosrdno, kršeći propise, uznemirava građane i ugrožava bukom njihovu životnu sredinu bez imalo zadrške.
17.09.2021.
Dalibor
Dalibor
Nota je za svaku preporuku, odlično mesto!
08.01.2020.