Klub Restoran Nota
- Rezervacije: 062-262-212
(3)

Program Klub Restoran Nota

Rezervacija Klub Restoran Nota

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Grčić Milenka 8, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00h - 00:00h

Restoran Nota nalazi se u srcu Vračara, u ulici Grčić Milenka 8 u sklopu Garni hotela Nota. U želji da očuvamo tradiciju lokacije, odlučili smo da restoran ima neko posebno obeležje. Ovaj jedinstveni restoran je pronašao svoje mesto na prostorima bivše fabrike muzičkih instrumenata Skala.

Uz posebnu baštu i prilaz, Restoran Nota je jedan od estetski najprivlačnijih restorana u gradu i predstavlja pravu priliku za beg od svakodnevice, koji je svakome i te kako potreban! Nudimo vam široku ponudu raznih domaćih i stranih đakonija. Ovo je idealno mesto za nedeljni ručak sa porodicom ili za predah i druženje sa prijateljima.

Naš jelovnik izuzetno je širok i bogat najrazličitijim vrstama obroka za strastvene gurmane, ali i za one koji vode računa o liniji. Naša želja je da Restoran Nota postane vaše omiljeno mesto za početak dana, opuštanje pred odlazak u poslovne pobede, ali i mesto za odušak sa prijateljima uz šolju tople kafe ili pak nedeljni porodični ručak uz vaše najbliže.

Svratite nam i iskoristite priliku da se upoznate sa jednim od najatraktivnijih restorana u gradu! Posebno smo ponosni na širok asortiman jela domaće i strane kuhinje. Od sočne domaće teleće čorbe, taljatela sa ćuretinom i šnicle od svinjskog vrata, do dimljene pastrmke, ćurećeg filea na žaru i Cezar salate.

Dođite i uverite se sami!

 

Slike Klub Restoran Nota

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Klub Restoran Nota

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Građani protiv buke
Građani protiv buke
Nesnosna buka. Mi komšije nemamo nikakav mehanizam da se protiv toga borimo. Jer nadležni ne reaguju a gazde i menadžment očigledno baš briga sto nas ubijaju bukom i primitivizmom.
16.10.2021.
Komsija
Komsija
Nota je u sred stambenog naselja i nemilosrdno, kršeći propise, uznemirava građane i ugrožava bukom njihovu životnu sredinu bez imalo zadrške.
17.09.2021.
Dalibor
Dalibor
Nota je za svaku preporuku, odlično mesto!
08.01.2020.
Sve ponude Nova godina