Striptiz klub Romansa
- Rezervacije: 062-262-212
(4)

Program Striptiz klub Romansa

Rezervacija Striptiz klub Romansa

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Skadarska 40, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

House, Pop, RnB

 

 

Striptiz klub Romansa se nalazi u boemskom delu Beograda, u ulici Skadarska 40, Beograd. Klub Romansa za vas je pripremio sjajne devojke koje će vas dočekati na ulasku u klub i zabavljati tokom cele noći, koje će opravdati glasine da je ovo jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu.

U klubu Romansa osetićete pažnju i brigu svakog člana našeg kluba i uživaćete u erotskom plesu, a to će vas naterati da zaboravite na dnevne brige. Striptiz klub Romansa je dokazano najprijatniji i unikatan noćni klub u Beogradu sa reputacijom najboljeg i u celoj Srbiji.

Ambijent noćnog kluba je opremljen tako da se svaki gost oseća udobno i prijatno uz fantastična pića, odličnu muziku i sjajne devojke. Tokom cele noći DJ pušta najbolje hitove kako bi gosti kluba uživali sa prelepim devojkama u klubu. A kada dođe 31. decembar, sjajne devojke oblače kostime deda mrazica, kako bi svojim gostima za Nova godina klub Romansa pružili što bolji užitak. 

Ženite se uskoro pa je ostalo još samo ono, nezaboravno i jedinstveno momačko veče sa vašim prijateljima, a vas upravo muči kako da ga učinite nezaboravnim? Ili ste možda željni kvalitetnog provoda u okrilju prijatne i udobne atmosfere, posle serije ozbiljnih i iscrpljujućih poslovnih sastanaka? Klub Romansa je onda pravo mesto za vas, dođite i uverite se sami.

Radno vreme striptiz noćnog kluba Romansa je svakog dana od 22:00h do 05:00h ujutru.

 

REZERVACIJE NA BROJ TELEFONA: 062/262-212

 

 

MAPA SEDENJA STRIPTIZ KLUB ROMANSA:

Striptiz klub Romansa Beograd

Slike Striptiz klub Romansa

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da. Visa i Master Card.

Engleski jezik

Da.

Pušenje

Da
ADRESA Striptiz klub Romansa

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara
Nina
Nina
Romansa ima odlične igračice! Preporuka!
08.01.2020.
zarko
zarko
definitivno najbolji striptiz klub u gradu
15.11.2019.
Peca
Peca
Nezaboravna noc! Hvala vam!
07.11.2019.
Duca
Duca
Najbolji striptiz klub u gradu. Topla preporuka!!!
26.10.2019.