Hotel Hilton Nova godina
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Hotel Hilton Nova godina

Rezervacija Hotel Hilton Nova godina

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Hotel Hilton nalazi se u samom centru grada, u ulici Kralja Milana 35, gde vam je sve što vam je potrebno na samo nekoliko minuta hoda od hotela. Ovaj luksuzni hotel, koji se dugo čekao u Beogradu za vas je spremio spektakularan doček Nove godine u Beogra

Vidi na mapi

Muzika

Edita

 

Nova godina 2021 - Hotel Hilton

Hotel Hilton nalazi se u samom centru grada, u ulici Kralja Milana 35, gde vam je sve što vam je potrebno na samo nekoliko minuta hoda od hotela. Ovaj luksuzni hotel, koji se dugo čekao u Beogradu za vas je spremio spektakularan doček Nove godine u Beogradu.

 

HOTEL HILTON NOVA GODINA 2021

 

Očekuje vas širok asortiman pića i raznih svetskih i domaćih tradicionalnih specijaliteta. Takođe, veoma ljubazno osoblje će u svakom trenutku rado izaći u susret vašim potrebama, to je samo jedna od vrlina koja odlikuje hotel Hilton.

Ono što većinu ljudi brine je parking, ali hotel Hilton je za sve svoje goste obezbedio parking mesta, tako da u novogodišnjoj noći nećete morati da brinete o vašem automobilu.

Hotel Hilton za svoje goste pripremio je senzacionalnu estradnu umetnicu koja će atmosferu dovesti do samog vrhunca, a ona je atraktivna EDITA.

Započnite Novu 2020. godinu u jednom od elitnijih prostora u Beogradu, koji je dekorisan u duhu Nove godine kako bi se gosti osećali udobno i prijatno.

 

PRODAJA KARATA I REZERVACIJE: 062/262-212

 

Slike Hotel Hilton Nova godina

ADRESA Hotel Hilton Nova godina

Najčešća pitanja

Vrste i uslovi rezervacija

Hotel Hilton Nova godina

od 140€

Napomena za rezervacije

Cene pića Hotel Hilton Nova godina

Hotel Hilton Nova godina
Piće dobrodošlice

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 4 =
(2) Komentara
Hotel Hilton Nova godina
Hotel Hilton Nova godina
Docek 2020-e u najlepsem ambijentu, sa predivnom mladom umetnicom Editom, koja nam je priredila vece za pamcenje. Svaka cast na organizaciji celokupne veceri!
08.01.2020.
Nikola
Nikola
Fenomenalan doček Nove 2019. godine. Sve pohvale za organizatore!!
15.10.2019.