Klub Kasina Nova godina
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Klub Kasina Nova godina

Rezervacija Klub Kasina Nova godina

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Dočekajte Novu godinu u Kasina Baru sa Stefanom Živojinovićem. Sjajan provod je kao i uvek zagarantovan kada je u pitanju doček Nove godine i Kasina bar!

Vidi na mapi

Radno vreme

Ketering

Muzika

Stefan Živojinović

Dočekajte Novu godinu u Kasina Baru sa Stefanom Živojinovićem. Sjajan provod je kao i uvek zagarantovan kada je u pitanju doček Nove godine i Kasina bar!


 

MUZIKA:


U magičnoj novogodišnjoj noći u klubu Kasina bar zabavljaće vas STEFAN ŽIVOJINOVIĆ!PIĆE:


U cenu karte je uračunata neograničena konzumacija domaćeg pića cele noći i ketering, kao i flaše za pojedinim stolovima (lux visoko sedenje i separei).

Strano piće ne ulazi u cenu i plaća se po utrošku.


 

CENA:


- Barski sto 50€ po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa sivom bojom)

- Barski sto ispred bine 60€ po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi ispred bine označeni sa narandžastom bojom)

- Visoko sedenje 60€ po osobi (uz najmanje 6 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa zelenom bojom)

- Lux visoko sedenje 100€ po osobi (uz najmanje 5 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su lux visoka sedenje označena sa ljubičastom bojom). Uz svako kupljeno lux visoko sedenje se dobija gratis jedna flaša žesokog pića po izboru

- Separe 120€ po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa crvenom bojom). Uz svaki kupljeni separe se dobija gratis jedna flaša premium žestokog pića po izboru

- Veliki separe 120€ (uz najmanje 10 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa žutom bojom). Uz svaki kupljeni veliki separe se dobijaju gratis dve flaše premium žestokog pića po izboru

- Vip separe 150€ po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa plavom bojom). Uz svaki kupljeni vip separe se dobija gratis jedna flaša premium žestokog pića po izboru


 

 MAPA PROSTORA

klub kasina nova godina mapa sedenja

Slike Klub Kasina Nova godina

ADRESA Klub Kasina Nova godina

Najčešća pitanja

Koja je cena dočeka u restoranu Imperium Hall?

Od 35€

Ko nastupa za doček Nove godine u restoranu Imperium Hall?

Za doček nastupaju Jelena Pavlović (Zvezde Granda) i Nikola Miletić (ex Miami bend)

Vrste i uslovi rezervacija

Klub Kasina Nova godina

Od 50€

Napomena za rezervacije

Cene pića Klub Kasina Nova godina

Klub Kasina Nova godina
Neograničeno domaće piće

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 7 =
(3) Komentara
Kasina Nova godina
Kasina Nova godina
Kasina je sa razlogom jedan od omiljenih lokala u gradu. Preporucujem kako za docek, tako i preko godine da posetite ovo mesto, provod je zagarantovan.
07.01.2020.
Igor
Igor
Fino i kulturno za doček nove godine,preporuka definitivno,slavio sam ovde pre dve godine!
25.12.2019.
Ivana
Ivana
Za docek 2020 godine cu definitivno preporuciti Kasinu jer je prosle godine bilo fenomenalno!!!
21.12.2019.