Klub Gotik Nova godina
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Klub Gotik Nova godina

Rezervacija Klub Gotik Nova godina

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Klub Gotik nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4 u veoma popularnoj Beton Hali. Nalazi se na mestu gde je nekada bio veoma poznat i popularan klub Magacin. Predstavlja savršeno mesto za sve one koji znaju šta je kvalitetan provod i kako treba da izgleda. Či

Vidi na mapi

Muzika

Maya Berović

 

Nova godina 2021 - Klub Gotik

Klub Gotik nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4 u veoma popularnoj Beton Hali. Nalazi se na mestu gde je nekada bio veoma poznat i popularan klub Magacin. Predstavlja savršeno mesto za sve one koji znaju šta je kvalitetan provod i kako treba da izgleda. Činjenica da u klubu Gotik možete uživati u noćnom izlasku uz najkvalitetnije zvuke pop i house muzike je ono što Gotik odvaja od ostalih objekata sličnog karaktera.

 

U klubu Gotik možete slušati uživo nastupe nekih od najpoznatijih imena naše muzičke scene u spektakularnom ambijentu. Osoblje kluba veoma je prijatno i profesionalno što će sa vrunskim ozvučenjem i svetlosnim efektima upotpuniti i učiniti vaš izlazak nezaboravnim. Kapacitet kluba Gotik je 500 ljudi što znači da ne morate da brinete za svoje mesto.

 

Slike Klub Gotik Nova godina

ADRESA Klub Gotik Nova godina

Najčešća pitanja

Vrste i uslovi rezervacija

Klub Gotik Nova godina

30€

Napomena za rezervacije

Cene pića Klub Gotik Nova godina

Klub Gotik Nova godina
Regularne cene pića

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 7 =
(1) Komentara
Klub Gotik Nova godina
Klub Gotik Nova godina
Odlican izbor izvodjaca, Maja je trenutno najtrazenija pevacica na nasim prostorima, a i sire. Pohvale za organizatore, docek je bio za pamcenje!
08.01.2020.