Pupin bar
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Pupin bar

Rezervacija Pupin bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 6, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Pet:09:00-23:00/Sub:09:00-01:00

Muzika

Raznovrsna

Pupin bar je jedan od najpopularnijih barova u Novom Sadu gde možete uživati u jutarnjoj kafici ili u kvalitetnom izlasku koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pupin pub se nalazi u samom centru Novog Sada i pruža pravi užitak u svakom trenutku, bilo da posećujete bar u toku dana ili u toku večeri.

Kažu da je Pupin pub Nova godina jedan od najboljih organizatora novogodišnje večeri gde je žurka uvek na samom vrhuncu, zato ne sumnjamo da su i vikendi uvek uzbudljivi i za prepričavanje.

 

PUPIN PUB NOVI SAD

 

Pupin pub Novi Sad je pravo hedonističko mesto modernog ambijenta i pažljivo uklopljenog dizajna i boja, zbog čega ćete se ovde uvek osećati posebno. Pored provoda i najlepše šoljice kafe, ne propustite priliku da isprobate njihovu razvnovrsnu gastronomsku ponudu koja vas takođe neće ostaviti ravnodušnim.

Ovaj bar posećuju urbane gradske face i najlepše devojke, što je sasvim dovoljan razlog da posetite sjajni Pupin pub. Bar je prilično prostran i može stati dosta ljudi, ali moramo naglasiti da je u pitanju najpopularniji novosadski bar, zato je neophodno izvršiti rezervaciju unapred.

Svakog vikenda možete uživati u fenomenalnim svirkama popularnih bendova i pevača, što je još jedan valjani razlog da odaberete sledeći vikend za Pupin pub. Očekujte uvek odličnu atmosferu i dobro raspoloženje svih gostiju, po čemu mnogi pamte Pupin pub, a mi smo sigurni da će ovaj bar postati vaše novo omiljeno mesto za izlaske i nezaboravne vikende.

 

PUPIN PUB ADRESA

 

Kao što smo pominjali, Pupin pub se nalazi u centru dešavanja, preko puta Bazarove zgrade, a adresa je Bulevar Mihajla Pupina 6, Novi Sad.

 

PUPIN PUB KONTAKT

 

Ukoliko želite da doživite izlazak u Pupin pab-u, možete rezervisati mesto za vašu ekipu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Pupin bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

i


ADRESA Pupin bar

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara