Pupin bar
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Pupin bar

Rezervacija Pupin bar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 6, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

Pon-Pet:09:00-23:00/Sub:09:00-01:00

Muzika

Raznovrsna

Pupin bar je jedan od najpopularnijih barova u Novom Sadu gde možete uživati u jutarnjoj kafici ili u kvalitetnom izlasku koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pupin pub se nalazi u samom centru Novog Sada i pruža pravi užitak u svakom trenutku, bilo da posećujete bar u toku dana ili u toku večeri.

Kažu da je Pupin pub Nova godina jedan od najboljih organizatora novogodišnje večeri gde je žurka uvek na samom vrhuncu, zato ne sumnjamo da su i vikendi uvek uzbudljivi i za prepričavanje.

 

PUPIN PUB NOVI SAD

 

Pupin pub Novi Sad je pravo hedonističko mesto modernog ambijenta i pažljivo uklopljenog dizajna i boja, zbog čega ćete se ovde uvek osećati posebno. Pored provoda i najlepše šoljice kafe, ne propustite priliku da isprobate njihovu razvnovrsnu gastronomsku ponudu koja vas takođe neće ostaviti ravnodušnim.

Ovaj bar posećuju urbane gradske face i najlepše devojke, što je sasvim dovoljan razlog da posetite sjajni Pupin pub. Bar je prilično prostran i može stati dosta ljudi, ali moramo naglasiti da je u pitanju najpopularniji novosadski bar, zato je neophodno izvršiti rezervaciju unapred.

Svakog vikenda možete uživati u fenomenalnim svirkama popularnih bendova i pevača, što je još jedan valjani razlog da odaberete sledeći vikend za Pupin pub. Očekujte uvek odličnu atmosferu i dobro raspoloženje svih gostiju, po čemu mnogi pamte Pupin pub, a mi smo sigurni da će ovaj bar postati vaše novo omiljeno mesto za izlaske i nezaboravne vikende.

 

PUPIN PUB ADRESA

 

Kao što smo pominjali, Pupin pub se nalazi u centru dešavanja, preko puta Bazarove zgrade, a adresa je Bulevar Mihajla Pupina 6, Novi Sad.

 

PUPIN PUB KONTAKT

 

Ukoliko želite da doživite izlazak u Pupin pab-u, možete rezervisati mesto za vašu ekipu pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Pupin bar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Pupin bar

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara