Restoran Barrique wine & food bar Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran Barrique wine & food bar Novi Sad

Rezervacija Restoran Barrique wine & food bar Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Njegoševa 12, Novi Sad 21000

Vidi na mapi

Muzika

Prikladna muzika

Posetite naš restoran Barrique wine & food bar i otkrijte svet gastronomske čarolije. Naša misija je jednostavna - spojiti vrhunske sastojke s strašću prema kulinarstvu kako bismo vam pružili nezaboravno iskustvo ukusa.

 

 

RESTORAN BARRIQUE WINE & FOOD BAR NOVI SAD

 

U našem Barrique wine & food bar, svaki trenutak je prilika za uživanje u vrhunskim ukusima i nezaboravnim iskustvima. Sa strašću prema gastronomiji i predanošću detaljima, stvaramo jela koja osvajaju srca i nepca naših gostiju. Naša kreativna kuhinja kombinuje tradicionalne recepte s modernim pristupom, nudeći vam širok spektar ukusnih opcija koje će vas oduševiti.

 

 

Uz udoban ambijent i pažljivo odabranu vinsku kartu, stvaramo atmosferu koja poziva na uživanje i relaksaciju. Bez obzira dolazite li na romantičnu večeru, porodični ručak ili poslovni sastanak, naš restoran pruža savršenu kulisu za svaku priliku. Stoga, dođite i prepustite se gastronomskom putovanju koje će vas provesti kroz nepce i dušu, ostavljajući vas s osjećajem zadovoljstva i željom za povratkom.

 

 

RESTORAN BARRIQUE WINE & FOOD BAR NOVI SAD


Posetite naš restoran Barrique wine & food barkoji je smešten u srcu grada Novog Sada, na adresi Njegoševa 12, Novi Sad 21000

 

RESTORAN BARRIQUE WINE & FOOD BAR NOVI SAD


Kontakt telefon na koji možete rezervisati vaše mesto u Barrique wine & food barje 021/30-06-869 (SMS, Viber, WhatsApp). Rezervišite vaše mesto u veoma prijatnom i elegantno ambijentu restorana sa vašim društvom ili porodicom. 

Slike Restoran Barrique wine & food bar Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Barrique wine & food bar Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara