Čarda Aqua Doria
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Čarda Aqua Doria

Rezervacija Čarda Aqua Doria

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kamenički put bb Petrovaradin, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00-00:00

Muzika

Prikladna muzika

Uz obalu Dunava, među zelenilom, nalazi se naša čarda - oaza mira i autentične gastronomske čarolije. Okružena šumom i živopisnom prirodom, naša čarda nudi izvanredno iskustvo za sve ljubitelje tradicionalne kuhinje i ruralne atmosfere.

 

 

ČARDA AQUA DORIA NOVI SAD

 

Čarda Aqua Doria je moderno uređena, na veoma atraktivnoj lokaciji, izmeštena iz gradske gužve, nadomak Dunava, sa prelepom baštom obgrljenom raskošnim krošnjama visokih stabala.

Enterijer koji je moderno osmišljen sa nizom zanimljivih detalja, a tako kreiran, pruža puno povoda za sve Vaše privatne, porodične i poslovne dolaske.

 

 

Naša ponuda obuhvata širok spektar domaćih jela, pripremljenih sa pažnjom i ljubavlju prema tradiciji. Od sočnih mesnih specijaliteta do mirisnih ribljih delikatesa, svaki zalogaj oživljava bogatu istoriju i nasleđe našeg kraja.

Uz tradicionalnu atmosferu i ukusnu hranu, očekuje vas nezaboravno iskustvo. Pridružite nam se i otkrijte čari domaće kuhinje uz predivan pogled.

 

 

 

ČARDA AQUA DORIA NOVI SAD ADRESA


Na obali Dunava, izmeštena od gradske gužve nalazi se Čarda Aqua Doria, možete nas posetiti na adresi Kamenički put bb Petrovaradin, Novi Sad

 

ČARDA AQUA DOIRA NOVI SAD KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete mesto u prijatnom ambijentu, kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

Slike Čarda Aqua Doria

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Čarda Aqua Doria

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara