Restoran De Gusto Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran De Gusto Novi Sad

Rezervacija Restoran De Gusto Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar oslobođenja 48, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00-23:00

Muzika

Prikladna muzika

Jedinstveno mesto, sa prijatnim ambijentom i pogledom na bulevar, stvoreno po meri savremenog čoveka. Naš enterijer kombinuje jednostavnost, eleganciju i udobnost, te je ispunjen skrivenim detaljima koji doprinose prijatnoj atmosferi za naše goste. Uživanje i opuštanje se protežu kako kroz unutrašnji deo restorana, tako i kroz baštu, pružajući svakome mogućnost da pronađe svoje mesto i uživa.

 

 

RESTORAN DE GUSTO NOVI SAD

 

Svojim elegantnim enterijerom, pažljivo odabranim menijem i pristupačnim cenama, restoran je u rekordnom vremenu osvojio srca Novosađana.

Radi potpunog užitka, prostor smo pažljivo oblikovali koristeći tradicionalne građevinske materijale poput kamena, drveta i metala. Ovaj spoj čistih linija i minimalističkog dizajna donosi nenametljivu eleganciju, prožetu ambijentalnom toplinom.

 

 

Bez obzira na to da li želite da se opustite nakon napornog dana, skupite energiju ili jednostavno uživate u kafi i prijatnom društvu, naš restoran je savršeno mesto za sve te trenutke.

U našoj ponudi nalazi se veliki broj domaćih I internacionalnih specijaliteta. Ukusne pice, testenine koje sami pravimo po originalnim italijanskim receptima, rižota, mesni specijaliteti kao I kolači čeka vas u rstoranu De Gusto.

 

 

 

RESTORAN DE GUSTO NOVI SAD ADRESA


Restoran De Gusto smešten je na Bulevaru Oslobođenja, jednom od glavnih saobraćajnih tokova u Novom Sadu, na adresi Bulevar oslobođenja 48, Novi Sad

 

 

RESTORAN DE GUSTO KONTAKT

Ukoliko želite da rezervišete mesto u prijatnom ambijentu restorana De Gusto, kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995 

Slike Restoran De Gusto Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran De Gusto Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara