Restoran Giardino Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran Giardino Novi Sad

Rezervacija Restoran Giardino Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 1, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

08:30-00:00

Muzika

Prikladna muzika

Giardino se nalazi u samom centru Novog Sada, na krovu tržnog centra „BAZAR“. Tokom cele godine sa uživanjem može posmatrati staro jezgro Novog Sada, a prostranstvo pogleda doseže od gradskih periferija preko Petrovaradinske Tvrđave, do obronaka Fruške Gore.

 

 

RESTORAN GIARDINO NOVI SAD

 

Đardino je upravo mesto gde vas vaš omiljeni kutak čeka da uživate leti na otvorenom prostoru ili zimi u zatvorenom. Ako ne preskočite doručak, već se probudite nešto kasnije, služimo ga do 13:00. Izaberite nešto po svom ukusu i odlučno zakoračite u novi dan.

 


Kada dođe vreme ručka, uzmite meni i prepustite se ukusima koje služe naši kuvari. Od laganih salata, preko italijanskih specijaliteta i sočnih komada mesa, do poslastica koji će upotpuniti užitak.

 

 

Uživajte u večeri gledajući svetla grada, uz finu večeru koju ćemo upotpuniti izuzetnim vinima. Vikendom primat preuzimaju kokteli, a uveče se pretvaramo u klub, koji Novosađanima i svim gostima našeg grada dugi niz godina pruža vrhunsku zabavu. DJ-evi i tematske žurke, muzika i dobre vibracije prilagođene svim ukusima su naši zaštitni znakovi.

 

RESTORAN GIARDINO NOVI SAD ADRESA

 

Giardino je smešten na krovu tržnog centra “Bazar”, u samom centru Novog Sada, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 1, Novi Sad.

 


RESTORAN GIARDINO NOVI SAD KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete svoje mesto u Giardino, pozovite 066/00-01-00 i rezervišite na vreme.

Slike Restoran Giardino Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Giardino Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara