Hotel Sheraton Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Hotel Sheraton Novi Sad

Rezervacija Hotel Sheraton Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Polgar Andraša 1

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00-23:00

Muzika

Prikladna muzika

Uz jedinstveni stil, eleganciju, udobnost i visokokvalitetne sadržaje, svakodnevno težimo da Sheraton Novi Sad istaknemo posebnom pažnjom prema svakom detalju i istinskim naporom u pružanju vrhunske usluge. Bez obzira da li je reč o velikim gestovima ili sitnim, pažljivo promišljenim detaljima, naš cilj je da zadovoljimo svaku potrebu naših gostiju.

 

 

HOTEL SHERATON NOVI SAD

 

Hotel Sheraton nudi eleganciju u srcu dinamičnog gradskog života. Smešten u samom središtu grada, naš hotel predstavlja spoj moderne elegancije, sofisticiranosti i udobnosti, stvarajući savršeno utočište za poslovne putnike, turiste i one koji traže nezaboravan boravak u gradu.

Naše luksuzno uređene sobe i apartmani pružaju vam oazu udobnosti i privatnosti nakon uzbudljivog dana istraživanja grada. Savremeni dizajn i pažljivo odabrani detalji stvaraju atmosferu opuštanja i ugode, dok vrhunski sadržaji osiguravaju da se osjećate kao kod kuće.

U našem restoranu, gastronomske poslastice čekaju da budu otkrivene. Naši vrhunski kuhari pripremaju jela od najsvježijih lokalnih sastojaka, nudeći vam jedinstveno iskustvo okusa koje će vas oduševiti i inspirirati.

 

 

HOTEL SHERATON NOVI SAD ADRESA

 

Doživite urbanu eleganciju i udobnost u hotelu Sheraton, na adresi Polgar Andraša 1 u Novom Sadu.

 

HOTEL SHERATON NOVI SAD KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u prijatnom ambijentu hotela Sheraton , kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

Slike Hotel Sheraton Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Hotel Sheraton Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara