Le Klok Bistro Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Le Klok Bistro Novi Sad

Rezervacija Le Klok Bistro Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Prote Mihaldžića 6, Petrovaradin

Vidi na mapi

Radno vreme

12:00-23:00

Muzika

Francuska muzika

Le Klok je francuski bistro koji nudi vrhunske specijalitete, odlična vina i ambijent koji oživljava duh Monmartra. Stari grad u podnožju Petrovaradinske tvrđave krije neverovatan turistički potencijal, ne samo za Novi Sad.

 

 

LE KLOK BISTRO NOVI SAD

 

Ukoliko želite uživati u kafi pod debelim hladom bašte ili probati nešto novo u prijatnom retro ambijentu uz tihe zvuke francuske muzike, naš novi bistro na veoma atraktivnoj lokaciji pružiće vam jedinstveno iskustvo.

Orijentisali su se na francuske tehnike pripremanja hrane i dobar deo menija zauzimaju standardni francuski specijaliteti, kao što su francuska supa od luka sa plavim sirom i konjakom, sufle od kozijeg sira ili krem brule, ali u ponudi imaju i neka druga jela. Ipak, za njihovo spravljanje trude se da koriste mahom domaće namirnice.

Koncept francuskog bistroa omogućava opušteniji pristup uživanju u hrani i vinima. Jelovnik francuskog bistroa bazira se na osnovnim namirnicama koje se lokalno proizvode, a tehnike pripreme ističu njihovu prirodnu lepotu.

Francuski bistro takođe otvara vrata lepoti i užitku uparivanja vina sa hranom na jednom mnogo neformalnijem nivou od fine dining scene.

 

 

LE KLOK BISTRO NOVI SAD ADRESA

 

Le Klok Bistro na veoma atraktivnoj lokaciji pružiće vam jedinstveni užitak za sva čula. Stari grad u podnožju Petrovaradinske tvrđave krije nevjerojatan turistički potencijal. Adresa na kojoj se nalazi restoran Le Klok Bistro je Prote Mihaldžića 6, Petrovaradin

 

 

LE KLOK BISTRO NOVI SAD KONTAKT

 

Kontakt telefon na koji možete rezervisati vaše mesto u Le Klok Bistro je 064/88-67-667 (SMS, Viber, WhatsApp). Rezervišite vaše mesto u veoma prijatnom i elegantno ambijentu restorana sa vašim društvom ili porodicom.

 

Slike Le Klok Bistro Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Le Klok Bistro Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara