Restoran Cubo Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran Cubo Novi Sad

Rezervacija Restoran Cubo Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Strumička 16, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00-23:00

Muzika

Pop, rock i latino

Oaza mira uz obalu Dunava - mesto gde se ukusna hrana spaja s predivnim pejzažem i opuštajućom atmosferom. Restoran Cubo nudi autentično iskustvo domaće kuhinje uz neponovljiv pogled na Dunav.

 

 

RESTORAN CUBO NOVI SAD

 

Restoran Cubo je moderno uređen restoran na veoma atraktivnoj lokaciji, fino izmešten iz gradske gužve, nadomak Dunava, sa prelepom baštom obgrljenom raskošnim krošnjama visokih stabala.

Uživajte u našem raznovrsnom meniju koji se temelji na tradicionalnim receptima s naglaskom na svežim i sezonskim sastojcima. Od sočnih roštiljskih specijaliteta do mirisnih ribljih jela, tu su ukusi koji će zadovoljiti svačiji ukus. Naši kuvari pažljivo biraju najkvalitetnije namirnice kako bi vam pružili vrhunski gastronomski doživljaj.

Dok uživate u jelima, osjećajte se slobodno da se opustite uz čašu vrhunskog vina ili osvježavajućeg pića s naše bogate vinske karte i širokog izbora domaćih i stranih pića.

 

 

RESTORAN CUBO NOVI SAD ADRESA

 

Ukoliko želite da se izdvojite iz gradske gužve, restoran Cubo nalazi se na adresi Strumička 16, Novi Sad

 

RESTORAN CUBO NOVI SAD KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u prijatnom ambijentu restorana Cubo , kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

 

 

Slike Restoran Cubo Novi Sad

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Restoran Cubo Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara