Restoran Pepper Pizza Bar Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran Pepper Pizza Bar Novi Sad

Rezervacija Restoran Pepper Pizza Bar Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Restoran Pepper Pizza Bar Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

10:00-23:00

Muzika

Prikladna muzika

U našoj piceriji, svaki zalogaj je putovanje kroz najfinije sastojke, tradicionalne recepte i strast za vrhunskom kulinarskom izvedbom. Naša misija je jednostavna - doneti vam komadić Italije direktno na vaš tanjir, bez obzira gde se nalazite.

 

 

RESTORAN PEPPER PIZZA BAR NOVI SAD

 

Pažljivo birani sastojci visokog kvaliteta, strastvena priprema i ljubazno osoblje koje uvek stremi prema vašem zadovoljstvu. Bilo da ste ljubitelj tradicionalne margherite, ili avanturista koji voli da istražuje razne kombinacije, u našem širokom asortimanu sigurno ćete pronaći nešto što će vas oduševiti.

Naš meni obuhvata raznovrsne vrste pica, od klasičnih do posebnih specijaliteta koji će vas oduševiti svakim zalogajem. Dok čekate svoju savršenu pizzu, opustite se uz našu široku ponudu osvežavajućih pića ili se zasladite našim slatkim poslasticama koje će upotpuniti vaš doživljaj.

 

RESTORAN PEPPER PIZZA BAR NOVI SAD ADRESA

 

Restoran Pepper Pizza Bar možete da posetite na adresi Svetozara Miletića 17 u Novom Sadu.

 

RESTORAN PEPPER PIZZA BAR NOVI SAD

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u prijatnom ambijentu restorana Pepper Pizza Bar , kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

Slike Restoran Pepper Pizza Bar Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Restoran Pepper Pizza Bar Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara