Restoran Plava Frajla Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran Plava Frajla Novi Sad

Rezervacija Restoran Plava Frajla Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sutjeska 2 Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-00:00

Muzika

Prikladna muzika

Uživajte u nezaboravnom gastronomskom iskustvu dok istražujete našu široku paletu ukusnih jela. Nalazimo se u srcu grada, pružajući vam jedinstvenu atmosferu koja kombinuje eleganciju i udobnost.

 

 

RESTORAN PLAVA FRAJLA NOVI SAD

 

U restoranu Plava Frajla uživajte u iskustvu vrhunske gastronomije u našem predivnom ambijentu. Naša strast je stvaranje nezaboravnih ukusa, spajajući sveže namirnice s kreativnim receptima. Naša kuhinja je mesto gde se tradicija susreće s inovacijama, pružajući vam najbolje od oba sveta.

Naš jelovnik obiluje širokim spektrom jela, od autentičnih lokalnih specijaliteta do internacionalnih kulinarskih delicija. Sastojci se pažljivo biraju od lokalnih dobavljača kako bismo osigurali najsvježije i najkvalitetnije sastojke za naše goste.

Ne zaboravite upariti svoj obrok s našim odabranim vinima i osvežavajućim pićima koje smo pažljivo odabrali kako bismo upotpunili vaše gastronomsko iskustvo.

Neka Restoran Plava Frajla bude vaša destinacija za posebne trenutke i gastronomske avanture. Radujemo se što ćemo vas ugostiti i pružiti vam nezaboravno iskustvo koje ćete hteti ponoviti.

 

RESTORAN PLAVA FRAJLA NOVI SAD ADRESA

 

Restoran Plava Frajla možete da posetite na adresi Sutjeska 2 u Novom Sadu

 

RESTORAN PLAVA FRAJLA KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u prijatnom ambijentu restorana Plava Frajla , kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

Slike Restoran Plava Frajla Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Restoran Plava Frajla Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara