Restoran Portofino Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran Portofino Novi Sad

Rezervacija Restoran Portofino Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar oslobođenja 60, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00-23:00

Muzika

Prikladna muzika

Restoran Portofino je mesto gde se susreću tradicija i moderna kuhinja, stvarajući harmoniju ukusa i doživljaja. Naša strast prema gastronomiji oživljava svaki obrok, dok se naša ljubazna ekipa brine da vaš boravak bude nezaboravan.

 

 

RESTORAN PORTOFINO NOVI SAD


Restoran Portofino je mesto gde se susreću savršeni ukusi i prijatna atmosfera. Sa strašću prema kulinarskoj umetnosti i posvećenošću detaljima, svaki obrok u našem restoranu postaje pravo gastronomsko iskustvo. Naša kuhinja inspirisana je raznolikošću svetskih kuhinja, ali istovremeno čuva autentične ukuse i tradicionalne recepte.

Uz pažljivo odabrane sastojke i kreativne kombinacije, nudimo vam širok spektar jela, od klasika do inovativnih kreacija. Bilo da dolazite na romantičnu večeru, porodični ručak ili poslovni sastanak, naš restoran pruža udobnost i eleganciju za svaku priliku.

Osim vrhunske hrane, brinemo se i o atmosferi. Naš enterijer je osmišljen tako da pruži osećaj topline i dobrodošlice, dok osoblje sa osmehom na licu brine o vašem ugodnom boravku.

Dođite i doživite čaroliju našeg restorana, gde svaki obrok postaje nezaboravno iskustvo za vaše čulo ukusa.

 

RESTORAN PORTOFINO NOVI SAD ADRESA

 

Ukoliko želite da posetite restoran Portofino nalazi se na adresi Bulevar oslobođenja 60, Novi Sad

 

RESTORAN PORTOFINO NOVI SAD KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u prijatnom ambijentu restorana Portofino, kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

Slike Restoran Portofino Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Portofino Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara