Restoran Pupin Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran Pupin Novi Sad

Rezervacija Restoran Pupin Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 6

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00-23:00

Muzika

Prikladna muzika

U srcu Novog Sada, na sunčanom bulevaru, nalazi se restoran Pupin. Ovde provodimo dane uživajući u šoljicama najlepše Pupin kafe i degustirajući najukusnije specijalitete iz Pupin Lounge menija koji obuhvata preko 60 različitih kombinacija ukusa.

 

 

RESTORAN PUPIN NOVI SAD

 

Ušuškan u centru Novog Sada, preko dana okuplja ljubitelje finih specijaliteta restorana i kafe sa najlepšim pogledom. Za goste koji biraju mesne specijalitete i poslastice, ali i goste opredeljene ka zdravoj ishrani. Noću, ipak, uz najlepše zvuke, okuplja ljubitelje kvalitetne muzike i eminentne goste iz sveta muzike i glume. Mesto koje nosi ime našeg istaknutog naučnika, sa ponosom.

Zakoračili smo u novu eru Pupina. Stekli smo nova iskustva, privukli smo novu energiju i osmislili lepši i moderniji ambijent. Naš jelovnik sada obuhvata raznovrsne vrste jela, što je izazvalo nove želje i otvorilo nove mogućnosti. Usledio je sjajan noćni provod uz kvalitetan muzički repertoar, a najvažnije od svega su ljudi koji se iznova i iznova vraćaju u naš novootvoreni objekat u samom centru Novog Sada.

 

 

RESTORAN PUPIN NOVI SAD ADRESA

 

Restoran Pupin, nalazi se u srcu novog sada, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 6

 

RESTORAN PUPIN NOVI SAD KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u prijatnom ambijentu restorana Pupin , kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

Slike Restoran Pupin Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Restoran Pupin Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara