Restoran Vida Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran Vida Novi Sad

Rezervacija Restoran Vida Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Rumenačka 148a, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00-23:00

Muzika

Prikladna muzika

Uživajte u nezaboravnom gastronomskom iskustvu dok istražujete našu široku paletu ukusnih jela. Restoan Vida nalazi se u srcu grada, pružajući vam jedinstvenu atmosferu koja kombinuje eleganciju i udobnost.

 

RESTORAN VIDA NOVI SAD

 

Naš meni je pažljivo kreiran kako bi zadovoljio raznolike ukuse i preferencije naših gostiju. Bez obzira da li ste ljubitelj tradicionalne domaće kuhinje ili eksperimentišete sa internacionalnim jelima, u našem restoranu ćete pronaći nešto što će vas oduševiti.

Naši vrhunski kuvari koriste samo najkvalitetnije sastojke, pažljivo birane sveže namirnice i začine, kako bi vam pružili autentičan i nezaboravan ukus svakog jela.

Pored toga, naš ljubazni i profesionalni osoblje posvećeno je vašem ugodnom boravku i zadovoljstvu. Vaša sreća je naš prioritet, i trudimo se da svaki vaš poset bude nezaboravan doživljaj.

Bilo da dolazite na intimnu večeru u dvoje, proslavljate poseban događaj sa prijateljima ili organizujete poslovni ručak, Restoran "Gurman's Kutak" je idealno mesto za svaku priliku.

 

RESTORAN VIDA NOVI SAD ADRESA

 

Posetite naš restoran Vida barkoji je smešten u srcu grada Novog Sada, na adresi Rumenačka 148a, Novi Sad

 

RESTORAN VIDA NOVI SAD KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u prijatnom ambijentu restorana Vida , kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

Slike Restoran Vida Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Vida Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara