The Camelot Gastro Pub Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program The Camelot Gastro Pub Novi Sad

Rezervacija The Camelot Gastro Pub Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Sremska 9, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00-23:00

Muzika

Prikladna muzika

Kao rezultat težnje za profesionalnim napretkom, u aprilu 2011. godine, unapređujemo poslovanje otvaranjem prvog Gastro Pub-a 'The Camelot' u Novom Sadu, koji se visoko pozicionirao na ugostiteljskoj mapi grada svojim autentičnim ambijentom, hranom, domaćim pivom iz sopstvene proizvodnje, uslugom.

 

 

THE CAMELOT GASTRO PUB NOVI SAD

 

Restoran The Camelot je mesto gde se svaki zalogaj pretvara u priču, a svaki trenutak u gastronomsku avanturu. Naša kuhinja je spoj tradicionalnih ukusa s modernim twistom, stvarajući jela koja oduševljavaju i osvajaju srca naših gostiju. Uz pomno birane sastojke i pažljivo osmišljene recepte, nudimo vam autentično gastro iskustvo koje će vas provesti kroz nepce i dušu.

Bilo da tražite intimnu večeru za dvoje ili živahno okupljanje s prijateljima, naš restoran pruža savršenu kulisu za uživanje u hrani, piću i društvu. Zato dođite i prepustite se čarima našeg gastronomskog sveta, jer svaka poseta je prilika za novo otkriće i uživanje u vrhunskom doživljaju ukusa.

 

 

THE CAMELOT NOVI SAD ADRESA


The Camelot Gastro Pub nalazi se na adresi Sremska 9, Novi Sad.

 

 

RESTORAN THE CAMELOT NOVI SAD KONTAKT


Kontakt telefon na koji možete rezervisati vaše mesto u The Camelot je 021/528-095(SMS, Viber, WhatsApp). Rezervišite vaše mesto u veoma prijatnom i elegantno ambijentu restorana sa vašim društvom ili porodicom.

Slike The Camelot Gastro Pub Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA The Camelot Gastro Pub Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara